Marcel Wanders - Verguld staal met geprint label, Can of Gold Hamburg - Verkocht

Marcel Wanders - Verguld staal met geprint label, Can of Gold Hamburg kopen? Bied vanaf 150!
Marcel Wanders - Verguld staal met geprint label, Can of Gold Hamburg kopen? Bied vanaf 150!Marcel Wanders - Verguld staal met geprint label, Can of Gold Hamburg kopen? Bied vanaf 150!Marcel Wanders - Verguld staal met geprint label, Can of Gold Hamburg kopen? Bied vanaf 150!Marcel Wanders - Verguld staal met geprint label, Can of Gold Hamburg kopen? Bied vanaf 150!Marcel Wanders - Verguld staal met geprint label, Can of Gold Hamburg kopen? Bied vanaf 150!Marcel Wanders - Verguld staal met geprint label, Can of Gold Hamburg kopen? Bied vanaf 150!Marcel Wanders - Verguld staal met geprint label, Can of Gold Hamburg kopen? Bied vanaf 150!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Marcel Wanders (1963)
TypeDesign
Jaartal2001
Afmetingen11 cm x 7 cm x 7 cm (h x b x d)
GemerktHandgesigneerd
Galerieexpressns in Hamburg vroeg designer Marcel Wanders om een object te ontwerpen voor hun jubileum. Als antwoord vroeg Wanders aan de galerie om 100 blikken soep te kopen ten behoeve van de daklozengemeenschap in Hamburg. Deze werden na consumptie verguld en als object verkocht.  Hierna initieerde hij dit concept in verschillende steden. 
De blikjes worden verzameld en zeker het blikje van Hamburg (als 1e stad) is een stukje echte Design geschiedenis. 
De signatuur op het blikje is wat vervaagd. 

Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:

Indien van toepassing op het aangeboden item zijn de volgende voorwaarden van kracht:

Bij ingelijst werk of werk in Passe-partout: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.

Bij werk in oplage:  Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling.

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen (Dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur). Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.

ConditieGoed

Paar lichte krasjes zichtbaar op de bovenzijde. Het goud is wat dof. 

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Marcel Wanders (1963)

NederlandsNederlandsAlle items van deze designer (1)
Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (333 )

Lid sinds 2010
47125 verkochte items
Alle items van deze verkoper (730)
Pinterest
7
11
7
Dit item is verkocht voor 149,50 (Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:21-08-2022 om 17:26
Eindtijd:04-09-2022 om 22:41
Biedingen (1)
artsy
04 sep. / 22:13
€ 130
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.