• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français

Wijnand Thönissen - Litho

Wijnand Thönissen - Litho kopen? Bied vanaf 99!
Wijnand Thönissen - Litho kopen? Bied vanaf 99!Wijnand Thönissen - Litho kopen? Bied vanaf 99!Wijnand Thönissen - Litho kopen? Bied vanaf 99!Wijnand Thönissen - Litho kopen? Bied vanaf 99!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Wijnand Thönissen (1940)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
TechniekLitho
DragerPapier
StijlModern
OnderwerpStilleven
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen57 cm x 76 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage86/250
Litho van Wijnand Thönissen. Oplage: 86/250. Afmetingen blad: H57 x b76cm. Afmetingen voorstelling: H43 x b51cm. Het werk is rechts onderaan, gesigneerd door de kunstenaar. De authenticiteit van dit werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden gemaild.


Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag (Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen , bij vooruitbetaling, is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. Het werk kan ook worden verstuurd. Onze verzenddagen zijn dinsdag en donderdag.

Wijnand Hubertus Thönissen heeft zijn opleiding aan de Academie voor Beeldende Kunsten te Maastricht gevolgd. Hij schildert, aquarelleert en tekent. Thönissen maakt buiten deze uitingen van kunst ook metaalplastieken en glas-in-lood werken en krijgt vaak opdrachten voor de vrije ruimte. In 1962 heeft hij de H. Hustinxprijs ontvangen. Wijnand Thönissen zegt: dat kleur wezenlijk voor hem is. Met kleur probeert hij inspirerende spontaniteit op te roepen, die voor hem essentieel is om te schilderen en om te vernieuwen, aldus de kunstenaar.
ConditieZeer Goed

De voorstelling is in zeer goede staat.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Wijnand Thönissen (1940)

NederlandsNederlandsAlle items van deze kunstenaar (2)
Geplaatst door  KiewitKunstonder100euro
FA. (30)

Lid sinds 2014
893 verkochte items
Alle items van deze verkoper (324)
Pinterest
76 cm
57 cm
Veiling is afgelopen
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:20-09-2022 om 00:17
Eindtijd:25-09-2022 om 19:16
Openingsbod € 99
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie'S-GRAVENZANDE, Nederland
VerzendingWereldwijd

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.