Willem Sandberg - Ardon, zeefdruk

Willem Sandberg - Ardon, zeefdruk kopen? Bied vanaf 50!
Willem Sandberg - Ardon, zeefdruk kopen? Bied vanaf 50!Willem Sandberg - Ardon, zeefdruk kopen? Bied vanaf 50!Willem Sandberg - Ardon, zeefdruk kopen? Bied vanaf 50!Willem Sandberg - Ardon, zeefdruk kopen? Bied vanaf 50!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Willem Sandberg (1897-1984)
TypePrenten & Uitgaves
Jaartal1960
TechniekVaria
StijlModern
OnderwerpTekst
Afmetingen52 x 76 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd
Een compositie die grafisch ontwerper Willem Sandberg maakte voor een catalogus van het Stedelijk Museum in Amsterdam (waar Sandberg toen directeur was).  Zeefdruk op hoogwaardig karton.

Afmetingen: 76cm x 52cm (blad)

Bij aankoop moet het werk bij sterke voorkeur worden opgehaald, maar het kan eventueel goed verpakt en aangetekend verzonden worden op kosten van de koper.
Bij aankoop kan een kunstwerk altijd, maar wel op afspraak, worden opgehaald in Diemen (niet ver van het Kunstveiling kantoor in Amstelveen). De termijn voor ophalen is zeer ruim; u kunt het werk eventueel weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan (omgeving) Amsterdam voor andere zaken. In dat geval bespaart u, vanzelfsprekend, eventuele verzendkosten.
Conditie
ConditieRedelijk
Blad heeft gebruikssporen (vegen) in het rode gedeelte en rimpelt ter rechterzijde van de tekst.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Diemen, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 5 kg.
Binnen Nederland € 13,00
Naar België € 20,00
Naar Duitsland € 20,00
Europese Unie € 25,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Veilinggegevens
Starttijd27-5-2023 om 18:38
Eindtijd9-6-2023 om 21:26
Openingsbod € 50
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieDiemen,  Nederland