Willem van Leusden: Ets. Kathedraal (Reims?) - Verkocht

Willem van Leusden: Ets. Kathedraal (Reims?) kopen? Bied vanaf 1!
Willem van Leusden: Ets. Kathedraal (Reims?) kopen? Bied vanaf 1!Willem van Leusden: Ets. Kathedraal (Reims?) kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Willem van Leusden (1886-1974)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

Momenteel in de veiling. Een collectie grafiek van de Utrechtse Kunstenaar Willem van Leusden. Deze werken worden allemaal vanaf 1 euro aangeboden. (ATP)

Hier een vroege ets, uit de periode dat Willem van Leusden veel kerken/kathedralen tekende. Vrij groot formaat. Mogelijk kathedraal van Reims (Zie bij: Literatuur)


Titel: Kathedraal poort. (Reims?)
Jaartal: Omstreeks 1913
Afmetingen: 23cm x 28cm
Oplage: 29/100
Gesigneerd: Handgesigneerd met potlood
Materiaal: Ets op dun papier
Literatuur: Niet opgenomen en afgebeeld  in de Monografie “Willem van Leusden” door Adelaar/van Asperen/Roding, Kwadraat Uitgevers 1990, hierin staat echter wel een tekening van de Kathedraal van Reims door Willem van Leusden die sterke gelijkenis kent (Afb 37, blz 25).


Conditie:
Ets is binnen het beeld in zeer goede staat. Kleine papierbeschadiging bij de handtekening (etsrand) en verder is het werk wat bruin geworden. Maar nog een mooie exemplaar, zeker gezien de leeftijd.


Kleine beschadigingen aan lijsten en passe-partouts worden niet beschreven, tenzij een lijst een nadrukkelijke meerwaarde heeft. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas is kapot, zal dit wel vermeld worden.
(Bij het fotograferen van werken op papier worden magneten gebruikt die op de foto zichtbaar kunnen zijn.)
 

Verzendkosten:
Dit werk kan worden verzonden voor 10 euro in een pakket/koker. Afhalen in Diemen tijdens kantooruren (op afspraak) zonder extra kosten. Aankopen bij de Veilingmeester kunnen, indien mogelijk, gecombineerd worden om de verzendkosten te beperken.

Als u de hoogste bieder bent ontvangt u na afloop van de veiling van ons een factuur voor de aangekochte werken. Heeft u nog andere biedingen lopen dan wachten wij over het algemeen met het versturen van de factuur totdat al uw biedingen in die week zijn afgelopen, zodat de aankopen op 1 factuur gezet kunnen worden.

Garantie:
Dit werk is volledig door Kunstveiling.nl gegarandeerd.
Dit geldt voor alle werken aangeboden door de Veilingmeester op Kunstveiling.nl, tenzij nadrukkelijk anders is vermeld. Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u de volledige aankoop terug.

De standaard garantie op werken is 3 weken, maar kan in overleg verlengd worden. Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. U kunt contact opnemen via de knop “Stel de verkoper een vraag” om een afspraak te maken. Bezichtigen kan in Diemen, tijdens kantooruren, maar alleen op afspraak.

Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Dit item is verkocht voor 37,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:22-02-2013 om 13:25
Eindtijd:04-03-2013 om 13:30
Biedingen (7)
Q65
04 mrt. / 13:21
€ 37
Braamberg
04 mrt. / 13:19
€ 32
Q65
22 feb. / 18:45
€ 27
Oversloot
22 feb. / 18:45
€ 22
Oversloot
22 feb. / 17:46
€ 11
gjnijlandjr
22 feb. / 17:31
€ 6
Strechgel
22 feb. / 13:57
€ 1
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.