• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français

Willem Visser - Gezicht op de Pyreneeën vanaf de weg naar Pech Salamou

Willem Visser - Gezicht op de Pyreneeën vanaf de weg naar Pech Salamou kopen? Bied vanaf 145!
Willem Visser - Gezicht op de Pyreneeën vanaf de weg naar Pech Salamou kopen? Bied vanaf 145!Willem Visser - Gezicht op de Pyreneeën vanaf de weg naar Pech Salamou kopen? Bied vanaf 145!Willem Visser - Gezicht op de Pyreneeën vanaf de weg naar Pech Salamou kopen? Bied vanaf 145!Willem Visser - Gezicht op de Pyreneeën vanaf de weg naar Pech Salamou kopen? Bied vanaf 145!Willem Visser - Gezicht op de Pyreneeën vanaf de weg naar Pech Salamou kopen? Bied vanaf 145!Willem Visser - Gezicht op de Pyreneeën vanaf de weg naar Pech Salamou kopen? Bied vanaf 145!Willem Visser - Gezicht op de Pyreneeën vanaf de weg naar Pech Salamou kopen? Bied vanaf 145!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Willem Visser (1956)
TypeSchilderij
Jaartal2021
TechniekOlieverf
DragerCanvas (Doek)
StijlModern
OnderwerpLandschap
IngelijstIngelijst
Afmetingen40 cm x 40 cm (h x b)
Lijst43 cm x 43 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
De Rotterdamse beeldend kunstenaar Willem Visser (1956) volgde van 1974 t/m 1979 een opleiding op de Rotterdamse Academie. Tussen 1979 en 2002 exposeerde hij regelmatig landschappen en stadsgezichten in Nederland en België. Vooral het polderlandschap en het bosgezicht had in die tijd zijn bijzondere interesse. Werk van hem bevindt zich in particuliere en openbare collecties in binnen- en buitenland. Tussen 2003 en 2017 stond het schilderen op een laag pitje. In deze tijd was hij werkzaam als projectondersteuner, ontwerper en webmaster bij een non-profit organisatie.In 2017 pakte hij het schilderen weer op en ging - naar eigen zeggen - weer verder met waar hij 'in 2002 was gestopt'.
Het landschap speelt nog steeds een belangrijke rol in zijn werk, maar de focus is meer komen te liggen op de weidsheid van het berg- en heuvellandschap en de atmosferische aspecten die daarin een rol spelen. 
Dit schilderij geeft een indruk van het landschap in de Pyreneeën. Willem Visser bezocht een aantal jaren in de zomer het kleine wijndorpje Pech Salamou (gemeente Donazac). Bij goed weer was het hooggebergte in allerlei tinten grijs-blauw in de verte te bewonderen. Dit schilderij geeft een impressie van het uitzicht op het dorpje Pauligne en het daarachter liggende hooggebergte vanaf de weg naar Pech Salamou.
ConditieNieuwstaat

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Willem Visser (1956)

NederlandsNederlandsAlle items van deze kunstenaar (5)
Geplaatst door  WillemBK
FA. (1)

Lid sinds 2021
19 verkochte items
Alle items van deze verkoper (4)
Pinterest
43 cm
43 cm
40 cm
40 cm
Veiling is afgelopen
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:19-09-2022 om 21:53
Eindtijd:28-09-2022 om 22:36
Openingsbod € 145
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieRotterdam, Nederland
VerzendingUitsluitend afhalen op locatie

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.