• Populair
  • Loopt vandaag af
  • 1e keer aangeboden
  • Vanaf 1 euro
  • Vandaag geplaatst
  • Laatste kans
  • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français

William (Dirkje) Kuik - Roundstone, gemengde techniek op papier - Verkocht

William (Dirkje) Kuik - Roundstone, gemengde techniek op papier kopen? Bied vanaf 175!
Dit item is verkocht Toon item

Verkoopprijs: € 175,00

Vergelijkbaar item plaatsen
William (Dirkje) Kuik - Roundstone, gemengde techniek op papier kopen? Bied vanaf 175!
William (Dirkje) Kuik - Roundstone, gemengde techniek op papier kopen? Bied vanaf 175!William (Dirkje) Kuik - Roundstone, gemengde techniek op papier kopen? Bied vanaf 175!William (Dirkje) Kuik - Roundstone, gemengde techniek op papier kopen? Bied vanaf 175!William (Dirkje) Kuik - Roundstone, gemengde techniek op papier kopen? Bied vanaf 175!William (Dirkje) Kuik - Roundstone, gemengde techniek op papier kopen? Bied vanaf 175!William (Dirkje) Kuik - Roundstone, gemengde techniek op papier kopen? Bied vanaf 175!
Vergelijkbaar item plaatsen
Verkoper

Geplaatst door  Rosser
FA. (158)

Lid sinds 2013
2870 verkochte items
Alle items van deze verkoper (229)
  • Dirkje Kuik (1929-2008)
TypeTekening / Aquarel
Periode1945 t/m 1999

Karakteristiek werk van (toen nog) William Kuik.  Gewassen inkt op dik papier, eenvoudig gemonteerd in een passe-partout, in goede conditie.  Gedateerd (1967 of 1969) en getiteld op het passe-partout, tezamen met andere connotaties.  Het gros van de connotaties door mij nauwelijks met zekerheid te ontcijferen maar voor iemand die bekend is met het schrift van Kuik waarschijnlijk wel.

 

Afmetingen: 46cm x 38cm (incl. passe-partout), 25cm x 18cm (blad)

 

Hoewel de datering niet helemaal duidelijk is denk ik dat het 1969 moet zijn.  In dat jaar maakte Kuik een reis naar West-Ierland en heeft er, logischerwijs, meerdere werken gemaakt.  Afbeeldingen van andere tekeningen die hij maakte in en rond Roundstone zijn op internet te vinden.  Roundstone (Cloch na Ron) is een dorpje in Galway in West-Ierland en het heeft in de regio een grotere culturele reputatie dan haar bevolkingsgrootte doet vermoeden.

 

Werk moet bij aankoop het liefst worden opgehaald in Diemen (vlakbij het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam Z-O), maar het kan eventueel ook goed verpakt en aangetekend verstuurd worden op kosten van de koper (Nederland - 15 euro).

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Dit item is verkocht voor 175,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:29-05-2016 om 13:06
Eindtijd:10-06-2016 om 22:06
Biedingen (1)
Janbranje
10 jun. / 21:56
€ 175
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.