William Sweetlove: Gerecycled Plastic, Penguin met waterfles - Verkocht

William Sweetlove: Gerecycled Plastic, Penguin met waterfles kopen? Bied vanaf 200!
Dit item is verkocht Toon item
Beeld / Object

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
William Sweetlove: Gerecycled Plastic, Penguin met waterfles kopen? Bied vanaf 200!
William Sweetlove: Gerecycled Plastic, Penguin met waterfles kopen? Bied vanaf 200!William Sweetlove: Gerecycled Plastic, Penguin met waterfles kopen? Bied vanaf 200!William Sweetlove: Gerecycled Plastic, Penguin met waterfles kopen? Bied vanaf 200!William Sweetlove: Gerecycled Plastic, Penguin met waterfles kopen? Bied vanaf 200!William Sweetlove: Gerecycled Plastic, Penguin met waterfles kopen? Bied vanaf 200!William Sweetlove: Gerecycled Plastic, Penguin met waterfles kopen? Bied vanaf 200!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • William Sweetlove (1949)
TypeBeeld / Object
Periode1945 t/m 1999

Titel: Penguin met waterfles
Jaartal: 2013
Afmetingen beeld: h.40 cm x b.17 cm x d.19 cm
Oplage: 53/300
Gesigneerd: Ja, handgeschreven met stift (onder)
Materiaal: Gerecycled plastic
Ingelijst: Nee
Conditie: In perfecte staatUit collectie geveild. Speciale voorwaarden:

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag is noodzakelijk om dit soort partijen te kunnen veilen. Deze toeslag geldt ALLEEN voor werken aangeboden met deze account. (Zie www.kunstveiling.nl/toeslag)


 

Passe-partout/Lijsten: Kleine beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas is kapot, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.


Afhandeling:
Dit werk kan worden opgehaald tijdens kantooruren in Amsterdam bij Kunstveiling.nl. U betaalt bij afhalen geen extra kosten. Bij grote werken verdient dit altijd de voorkeur. Verzending of bezorging door een koerier is ook mogelijk.Als u de hoogste bieder bent ontvangt u na afloop van de veiling van ons een factuur voor de aangekochte werken. Heeft u nog andere biedingen lopen dan wachten wij over het algemeen met het versturen van de factuur totdat al uw biedingen in die week zijn afgelopen, zodat de aankopen op 1 factuur gezet kunnen worden.


Garantie:
Dit werk is volledig door Kunstveiling.nl gegarandeerd en afkomstig van professionele partijen.
Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u de volledige aankoop terug.

De standaard garantie op werken is 3 weken, maar kan in overleg verlengd worden. Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. U kunt contact opnemen via de knop “Stel de verkoper een vraag” om een afspraak te maken. Bezichtigen kan in Amsterdam ZO, tijdens kantooruren, maar alleen op afspraak.

Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken.

QQSW

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

William Sweetlove (1949)

Belgisch Belgisch

Geplaatst door  VeilingmeesterCollecties
FA. (252)

Lid sinds 2013
30857 verkochte items
Alle items van deze verkoper (134)
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie Nederland
Verzending
Veilinggegevens
Starttijd14-5-2015 om 14:59
Eindtijd24-5-2015 om 14:59
Biedingen (3)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.