Willy Belinfante - Willy Belinfante, ets 2, handgesigneerd en genummerd - Verkocht

Willy Belinfante, ets 2, handgesigneerd en genummerd kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Willy Belinfante, ets 2, handgesigneerd en genummerd kopen? Bied vanaf 1!
Willy Belinfante, ets 2, handgesigneerd en genummerd kopen? Bied vanaf 1!Willy Belinfante, ets 2, handgesigneerd en genummerd kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Willy Belinfante (1922-2014)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

Kunstenaar: Willy Belinfante

Techniek: Ets

Titel : onbekend

Nummer: 1/45

Handgesigneerd: Ja

Afmetingen ets: 10,1 x 7,1 cm

Afmetingen blad: 15 x 112 cm

Ingelijst: Nee

 

Conditie: 
De ets is in perfecte staat. Het blad eromheen heeft een bruine rand door een vorige inlijsting. De bovenrand van het blad heeft plakresten. 

Verzendkosten:
Dit werk kan worden verzonden met Postnl.  De kosten voor een niet verzekerde pakketzending (koker) zijn 10 euro voor Nederland en 15 euro voor België. De etsen kunnen ook, op risico van de koper, in een envelop worden verzonden. De kosten zijn dan 3 euro en 5 euro voor België. Afhalen kan in Naaldwijk, op afspraak, zonder extra kosten.


Aankopen kunnen, indien mogelijk, gecombineerd worden om de verzendkosten te beperken.


Garantie:
Dit werk is volledig door ons gegarandeerd.
Dit geldt voor alle werken aangeboden door Kiewit op Kunstveiling.nl, tenzij nadrukkelijk anders is vermeld. Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u de volledige aankoop terug.

De standaard garantie op werken is 3 weken, maar kan in overleg verlengd worden. Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. U kunt contact opnemen via de knop “Stel de verkoper een vraag” om een afspraak te maken. Bezichtigen kan in Naaldwijk op afspraak.

Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie Nederland
Verzending
Veilinggegevens
Starttijd13-5-2014 om 21:31
Eindtijd25-5-2014 om 21:31
Biedingen (3)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.