Wim Gijzen - Wim Gijzen: Krijttekening, Zonder titel - Verkocht

Wim Gijzen - Wim Gijzen: Krijttekening, Zonder titel kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item
Tekening / Aquarel

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Wim Gijzen - Wim Gijzen: Krijttekening, Zonder titel kopen? Bied vanaf 1!
Wim Gijzen - Wim Gijzen: Krijttekening, Zonder titel kopen? Bied vanaf 1!Wim Gijzen - Wim Gijzen: Krijttekening, Zonder titel kopen? Bied vanaf 1!Wim Gijzen - Wim Gijzen: Krijttekening, Zonder titel kopen? Bied vanaf 1!Wim Gijzen - Wim Gijzen: Krijttekening, Zonder titel kopen? Bied vanaf 1!Wim Gijzen - Wim Gijzen: Krijttekening, Zonder titel kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Wim Gijzen
TypeTekening / Aquarel
Periode1945 t/m 1999

Titel:�Zonder titel
Jaartal:�1986
Afmetingen blad:�70 cm x 100 cm (Beeld: 65 cm x 80 cm)�
Gesigneerd: Ja, handgeschreven met potlood (midden-onder)
Materiaal: Pastelkrijt op papier
Ingelijst: Nee
Conditie: In goede staat, beeld is zeer licht egaal vergeeld. In de witrand enkele kreukjes en licht vuil door de gebruikte techniek.
�


�

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling.nl in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door Kunstveiling.nl zelf gelden de volgende speciale voorwaarden:

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt ALLEEN voor werken aangeboden door Kunstveiling.nl zelf. (Zie ook www.kunstveiling.nl/toeslag).

�

Passe-partout: Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.


Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen tijdens kantooruren worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam. Als u uw aankoop/aankopen afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

�

Bezichtigen: Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam tijdens kantooruren, tenzij anders staat aangegeven.

�

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button �Stel de verkoper een vraag� om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden kunt u bekijken door op de button �Alle items van deze verkoper� te klikken.

�

�

Administratieve code:

QQAA

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Wim Gijzen


Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (362)

Lid sinds 2010
49801 verkochte items
Alle items van deze verkoper (284)
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland
Verzending
Veilinggegevens
Starttijd16-7-2018 om 12:08
Eindtijd29-7-2018 om 12:20
Biedingen (11)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.