• Populair
  • Loopt vandaag af
  • 1e keer aangeboden
  • Vanaf 1 euro
  • Vandaag geplaatst
  • Laatste kans
  • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français

Wim Hagemans: Olieverf op paneel, Abstractie III - Verkocht

Wim Hagemans: Olieverf op paneel, Abstractie III kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item

Verkoopprijs: € 19,00

Vergelijkbaar item plaatsen
Wim Hagemans: Olieverf op paneel, Abstractie III kopen? Bied vanaf 1!
Wim Hagemans: Olieverf op paneel, Abstractie III kopen? Bied vanaf 1!Wim Hagemans: Olieverf op paneel, Abstractie III kopen? Bied vanaf 1!Wim Hagemans: Olieverf op paneel, Abstractie III kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
Verkoper

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (316)

Lid sinds 2010
43312 verkochte items
Alle items van deze verkoper (518)
  • Wim Hagemans (1922)
TypeSchilderij
Periode1945 t/m 1999

Titel: Abstractie III
Jaartal: Onbekend
Afmetingen: 27 cm x 31 cm
Gesigneerd: Ja, links midden (nauwelijks zichtbaar)
Materiaal: Olieverf op houten paneel
Ingelijst: Nee
Conditie: In goede staat


Bij foto´s van ingelijste werken kan spiegeling zichtbaar zijn. Alle werken en lijsten zijn in perfecte staat, tenzij nadrukkelijk anders aangegeven. Het oplagenummer op de foto(s) kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer.

Speciale voorwaarden

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag is noodzakelijk om dit soort partijen te kunnen veilen. Deze toeslag geldt ALLEEN voor werken aangeboden met deze account. (Zie www.kunstveiling.nl/toeslag)

 

Passe-partout/Lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas is kapot, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

 


Afhandeling

Dit werk kan worden opgehaald tijdens kantooruren in Amsterdam bij Kunstveiling.nl. U betaalt bij afhalen geen extra kosten. Bij grote werken verdient dit altijd de voorkeur. Verzending is ook mogelijk. Zie volgende punt.

Verzenden zonder lijst: Werken waarbij dit mogelijk is (grafiek) kunnen ook zonder lijst verzonden worden. U betaalt dan 12,50 euro verzendkosten binnen NL of 20,00 euro binnen de EU.

Opmerking: Meerdere aankopen bij de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties kunnen gecombineerd worden om bezorgkosten/verzendkosten te besparen. Bij verzenden is dit alleen mogelijk indien de werken ook in één pakket gecombineerd kunnen worden.

Wanneer u de hoogste bieder bent ontvangt u na afloop van de veiling van ons een factuur voor de aangekochte werken. Heeft u nog andere biedingen lopen dan wachten wij over het algemeen met het versturen van de factuur totdat al uw biedingen in die week zijn afgelopen, zodat de aankopen op één factuur gezet kunnen worden.


Garantie

Dit werk is volledig door Kunstveiling.nl gegarandeerd en afkomstig van professionele partijen. Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u de volledige aankoop terug. De standaard garantie op werken is 3 weken, maar kan in overleg verlengd worden. Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.


Bezichtigen

Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. U kunt contact opnemen via de knop “Stel de verkoper een vraag” om een afspraak te maken. Bezichtigen kan in Amsterdam ZO, tijdens kantooruren, maar alleen op afspraak.

Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken.

 

QQUT

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Dit item is verkocht voor 19,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:25-06-2015 om 11:22
Eindtijd:05-07-2015 om 11:22
Biedingen (10)
LiesVeva
05 jul. / 10:36
€ 19
Braamberg
05 jul. / 10:36
€ 17
Braamberg
05 jul. / 10:36
€ 15
LiesVeva
05 jul. / 10:36
€ 13
Braamberg
05 jul. / 10:36
€ 11
LiesVeva
05 jul. / 10:36
€ 9
Braamberg
04 jul. / 19:40
€ 7
johjoh367
03 jul. / 21:40
€ 5
Renee
27 jun. / 08:55
€ 3
Braamberg
26 jun. / 17:49
€ 1
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.