Wim Jonkman - Wim Jonkman: Gemengde techniek, Overredingskracht - Ingelijst (groot) - Verkocht

Wim Jonkman: Gemengde techniek, Overredingskracht - Ingelijst (groot) kopen? Bied vanaf 70!
Dit item is verkocht Toon item
Tekening / Aquarel

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Wim Jonkman: Gemengde techniek, Overredingskracht - Ingelijst (groot) kopen? Bied vanaf 70!
Wim Jonkman: Gemengde techniek, Overredingskracht - Ingelijst (groot) kopen? Bied vanaf 70!Wim Jonkman: Gemengde techniek, Overredingskracht - Ingelijst (groot) kopen? Bied vanaf 70!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Wim Jonkman (1947)
TypeTekening / Aquarel
Periode1945 t/m 1999

Titel: Overredingskracht
Jaartal: Onbekend
Afmetingen lijst: 101 cm x  107 cm 
Gesigneerd: Ja, handgeschreven met potlood (rechtsonder)
Materiaal:  op papier
Ingelijst: Ja, in aluminium lijst
Conditie: In zeer goede staat.

Bij foto´s van ingelijste werken kan spiegeling zichtbaar zijn. Het oplagenummer op de foto(s) kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer.

 

Let op: Dit item wordt geveild door Kunstveiling.nl in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door Kunstveiling.nl zelf gelden de volgende speciale voorwaarden:

Toeslag van 10 euro per gewonnen item: 
Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt voor items die door de Veilingmeester in opdracht worden aangeboden. (Zie www.kunstveiling.nl/toeslag).

 

Passe-partout/Lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

Afhandeling:
Wanneer u de hoogste bieder bent ontvangt u na afloop van de veiling van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen worden afgehaald tijdens kantooruren in Amsterdam bij Kunstveiling.nl. U betaalt bij afhalen geen extra kosten.

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan in Amsterdam, tijdens kantooruren, tenzij anders staat aangegeven.

Vragen:
Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken.

 

Adminstratieve code:

QQRW

Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd19-12-2016 om 11:44
Eindtijd26-12-2016 om 11:44
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken