Ada Breedveld - Zeefdruk: Blauwe dame - 1999 - Verkocht

Ada Breedveld - Zeefdruk: Blauwe dame - 1999 kopen? Bied vanaf 59!
Ada Breedveld - Zeefdruk: Blauwe dame - 1999 kopen? Bied vanaf 59!Ada Breedveld - Zeefdruk: Blauwe dame - 1999 kopen? Bied vanaf 59!Ada Breedveld - Zeefdruk: Blauwe dame - 1999 kopen? Bied vanaf 59!Ada Breedveld - Zeefdruk: Blauwe dame - 1999 kopen? Bied vanaf 59!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Ada Breedveld (1944)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1999
TechniekZeefdruk
DragerPapier
StijlModern
OnderwerpFiguren
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen54 cm x 75 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage54/100
Zeefdruk van Ada Breedveld. Jaar: 1999. Afmetingen blad: H54 x b75cm. Het werk is rechts onderaan, met potlood, gesigneerd door de kunstenares. De authenticiteit van het aangeboden werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden gemaild.

Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag (Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen , bij vooruitbetaling, is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. Het werk kan ook worden verstuurd. Onze verzenddagen zijn dinsdag en donderdag.

Ada Breedveld (Dordrecht, 1944) is een Nederlands kunstenaar. Vanaf de kleuterschool wordt elk moment aangegrepen om te experimenteren met kleuren en lijnen. Geen stukje papier is veilig voor de creatieve Ada.

Ada experimenteert met kleuren, materialen en verschillende thema’s. De plaats van het soms krampachtige realistische kon worden ingenomen door fantasierijke, kleurrijke en vooral vrolijke combinaties.

Haar bekendste werken waarin Ada haar weelderige, levenslustige vrouwen afbeeldt, hebben hun oorsprong in de stripreeks Sjaantje. Deze stripreeks creëerde Ada voor haar moeder, die tijdens haar leven had geleden onder haar corpulentie.

Ada wil haar moeder laten herleven in haar werk en de mooie en vrolijke kanten benadrukken. Haar schilderijen zijn als het ware een vrolijke renaissance van haar moeder. Dit is nu al meer dan 25 jaar een bron van inspiratie voor Ada Breedveld.

De vrolijke afbeeldingen van dames zijn inmiddels populair bij een breed publiek en niet alleen in Nederland.

ConditieZeer Goed

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Dit item is verkocht voor 67,85 (Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:11-10-2022 om 09:27
Eindtijd:25-10-2022 om 15:36
Biedingen (1)
polarbe1
25 okt. / 13:06
€ 59
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.