• Populair
  • Loopt vandaag af
  • 1e keer aangeboden
  • Vanaf 1 euro
  • Vandaag geplaatst
  • Laatste kans
  • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français

Jos van den Berg - Zeefdruk, Freeport mine Papua - Verkocht

Jos van den Berg - Zeefdruk, Freeport mine Papua kopen? Bied vanaf 40!
Dit item is verkocht Toon item

Verkoopprijs: € 46,00 (Incl. 15% veilingkosten)

Vergelijkbaar item plaatsen
Jos van den Berg - Zeefdruk, Freeport mine Papua kopen? Bied vanaf 40!
Jos van den Berg - Zeefdruk, Freeport mine Papua kopen? Bied vanaf 40!Jos van den Berg - Zeefdruk, Freeport mine Papua kopen? Bied vanaf 40!Jos van den Berg - Zeefdruk, Freeport mine Papua kopen? Bied vanaf 40!
Vergelijkbaar item plaatsen
Verkoper

Geplaatst door  VeilingmeesterCollecties
FA. (248)

Lid sinds 2013
29841 verkochte items
Alle items van deze verkoper (113)
  • Jos van den Berg (1948)
TypeGrafiek na 1900
Jaartal2006
TechniekZeefdruk
DragerGeschept Papier
StijlModern
OnderwerpAbstract
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen50 cm x 60 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage36/100

Afmetingen beeld: 35 x 45 cm 

Jos van den Berg signeert zijn zeefdruk "Freeport Mine".
De zeefdruk is zijn statement tegen de corruptie en onderdrukking van de Papua's. De Freeport Mine levert grote hoeveelheden koper en goud. Van de opbrengst komt echter weinig toe aan de inheemse papuabevolking.

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

BTW: Alle genoemde bedragen en het bedrag dat u biedt zijn inclusief BTW. Voor zakelijke kopers is de BTW eventueel aftrekbaar over de gehele factuur (eindprijs, commissie en verzend-/bezorgkosten).

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van minimaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

ConditieZeer Goed
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Jos van den Berg (1948)

Alle items van deze kunstenaar(5)
Geplaatst door  VeilingmeesterCollecties
FA. (248)

Lid sinds 2013
29841 verkochte items
Alle items van deze verkoper (113)
Pinterest
60 cm
50 cm
Dit item is verkocht voor 46,00(Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:16-04-2020 om 11:13
Eindtijd:25-04-2020 om 20:57
Biedingen (1)
fridel
21 apr. / 21:34
€ 40
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.