• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français

Gerda Elfring - Zeefdruk, Landschap met wilgen - Ingelijst - Verkocht

Gerda Elfring - Zeefdruk, Landschap met wilgen - Ingelijst kopen? Bied vanaf 40!
Dit item is verkocht Toon item

Verkoopprijs: € 40,00

Vergelijkbaar item plaatsen
Gerda Elfring - Zeefdruk, Landschap met wilgen - Ingelijst kopen? Bied vanaf 40!
Gerda Elfring - Zeefdruk, Landschap met wilgen - Ingelijst kopen? Bied vanaf 40!Gerda Elfring - Zeefdruk, Landschap met wilgen - Ingelijst kopen? Bied vanaf 40!Gerda Elfring - Zeefdruk, Landschap met wilgen - Ingelijst kopen? Bied vanaf 40!
Vergelijkbaar item plaatsen
Verkoper

Geplaatst door  VeilingmeesterCollecties
FA. (252)

Lid sinds 2013
30052 verkochte items
Alle items van deze verkoper (188)
  • Gerda Elfring (1956)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal2002
TechniekZeefdruk
DragerPapier
OnderwerpLandschap
IngelijstIngelijst
Afmetingen64 cm x 62 cm (h x b)
Lijst89 cm x 85 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
OplageE.A.

Oorspronkelijke galerieprijs: € 500


LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10,- euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt alleen voor werken aangeboden door de Veilingmeester. Zie hiervoor ook onze veilingregels. 


BTW: Alle genoemde bedragen en het bedrag dat u biedt zijn inclusief BTW. Voor zakelijke kopers is de BTW eventueel aftrekbaar over de gehele factuur (eindprijs, toeslag en verzend-/bezorgkosten).


Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden. 


Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.


Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur. 


Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.


Administratieve code:                       


QQZW

ConditieZeer Goed
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Gerda Elfring (1956)

Alle items van deze kunstenaar
Geplaatst door  VeilingmeesterCollecties
FA. (252)

Lid sinds 2013
30052 verkochte items
Alle items van deze verkoper (188)
Pinterest
85 cm
89 cm
62 cm
64 cm
Dit item is verkocht voor 40,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:04-12-2018 om 14:27
Eindtijd:09-12-2018 om 10:35
Biedingen (1)
JVisser
08 dec. / 10:40
€ 40
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.