Piotr Konkel - Zeefdruk op papier (bevestigd op board), ZT R8

Piotr Konkel - Zeefdruk op papier (bevestigd op board), ZT R8 kopen? Bied vanaf 70!
Piotr Konkel - Zeefdruk op papier (bevestigd op board), ZT R8 kopen? Bied vanaf 70!Piotr Konkel - Zeefdruk op papier (bevestigd op board), ZT R8 kopen? Bied vanaf 70!Piotr Konkel - Zeefdruk op papier (bevestigd op board), ZT R8 kopen? Bied vanaf 70!Piotr Konkel - Zeefdruk op papier (bevestigd op board), ZT R8 kopen? Bied vanaf 70!Piotr Konkel - Zeefdruk op papier (bevestigd op board), ZT R8 kopen? Bied vanaf 70!Piotr Konkel - Zeefdruk op papier (bevestigd op board), ZT R8 kopen? Bied vanaf 70!Piotr Konkel - Zeefdruk op papier (bevestigd op board), ZT R8 kopen? Bied vanaf 70!Piotr Konkel - Zeefdruk op papier (bevestigd op board), ZT R8 kopen? Bied vanaf 70!Piotr Konkel - Zeefdruk op papier (bevestigd op board), ZT R8 kopen? Bied vanaf 70!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Piotr Konkel (1963)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal2005
TechniekZeefdruk
DragerHout
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen40 cm x 83 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage19/90


Fraai kleurrijkwerk van Piotr Konkel.
Zeer goede kwaliteit! Zeefdruk op paneel met zwarte randen naar achter geplaatst
is in goede staat, wel bevat het hier en daar lichte slijtage langs de randen.
Prachtige zeefdruk op dikke houten lijst.
Piotr Konkel, geboren in 1963 in Polen en jongste uit een gezin van zeven kinderen, ontvluchtte in 1974 samen met zijn moeder en zus het harde bestaan onder het toenmalige communistische bewind en kwam naar Nederland. In 1980 gaat hij naar de Grafische School in Amsterdam. Twee jaar later vertrekt hij naar Den Haag om daar aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten Grafische Vormgeving te studeren. Piotr werkt voornamelijk met olieverf en acryl op papier, linnen en paneel.
Wat hij met zijn schilderijen uitdrukt heeft alles te maken met zijn jeugd in Polen, zijn katholieke opvoeding en zijn liefde om het onherkenbare kenbaar te maken. Hierbij gaat het om primaire en emotionele verlangens van de mens. Deze bewuste (of onbewuste) verlangens verweeft hij op een subtiele manier in zijn werk. Hiervoor gebruikt hij krachtige archetypische beelden, daarbij geholpen door teksten. Pjotr ziet zijn werk als een registratie van zijn verleden en daaruit voortvloeiend ook als een reis naar onontdekte innerlijke landschappen.
ConditieGoed

 in goede staat, wel bevat het hier en daar lichte slijtage langs de randen

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Piotr Konkel (1963)

Nederlands NederlandsPools Pools Alle items van deze kunstenaar (9)

Geplaatst door  duif
FA. (51)

Lid sinds 2018
1578 verkochte items
Alle items van deze verkoper (146)
Pinterest
83 cm
40 cm
Veiling is afgelopen
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:23-07-2022 om 23:28
Eindtijd:04-08-2022 om 22:15
Openingsbod € 70
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAlkmaar,  Nederland
VerzendingAlleen binnen Europa

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.