• Populair
  • Loopt vandaag af
  • 1e keer aangeboden
  • Vanaf 1 euro
  • Vandaag geplaatst
  • Laatste kans
  • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français

Jan Cremer - Zeefdruk, Popal - Ingelijst (Zeer groot!) - Verkocht

Jan Cremer - Zeefdruk, Popal - Ingelijst (Zeer groot!) kopen? Bied vanaf 500!
Dit item is verkocht Toon item

Verkoopprijs: € 575,00 (Incl. 15% veilingkosten)

Vergelijkbaar item plaatsen
Jan Cremer - Zeefdruk, Popal - Ingelijst (Zeer groot!) kopen? Bied vanaf 500!
Jan Cremer - Zeefdruk, Popal - Ingelijst (Zeer groot!) kopen? Bied vanaf 500!Jan Cremer - Zeefdruk, Popal - Ingelijst (Zeer groot!) kopen? Bied vanaf 500!Jan Cremer - Zeefdruk, Popal - Ingelijst (Zeer groot!) kopen? Bied vanaf 500!
Vergelijkbaar item plaatsen
Verkoper

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (318)

Lid sinds 2010
43998 verkochte items
Alle items van deze verkoper (446)
  • Jan Cremer (1940)
TypeGrafiek na 1900
Jaartal1991
TechniekZeefdruk
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Afmetingen109 cm x 140 cm (h x b)
Lijst147 cm x 174.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage3/20

Grote en indrukwekkende zeefdruk van Jan Cremer, getiteld Popal. 


Indien u het werk zelf komt ophalen, moet u zelf in staat zijn de werken naar uw vervoersmiddel te verplaatsen. Twee man is hiervoor nodig. Wegens de huidige en uitzonderlijke omstandigheden rondom het Covid-19 virus kunnen wij u daarbij helaas niet van dienst zijn.

 

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

BTW: Alle genoemde bedragen en het bedrag dat u biedt zijn inclusief BTW. Voor zakelijke kopers is de BTW eventueel aftrekbaar over de gehele factuur (eindprijs, commissie en verzend-/bezorgkosten).

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van minimaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.


ConditieZeer Goed

Het werk zelf is in zeer goede staat. Enkele stofjes/vuiltjes achter het glas. Lichte golving in het blad.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Jan Cremer (1940)

Alle items van deze kunstenaar(36)
Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (318)

Lid sinds 2010
43998 verkochte items
Alle items van deze verkoper (446)
Pinterest
174.5 cm
147 cm
140 cm
109 cm
Dit item is verkocht voor 575,00(Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:03-04-2020 om 13:22
Eindtijd:13-04-2020 om 20:57
Biedingen (1)
albericrommy
13 apr. / 19:09
€ 500
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.