Zeefdruk varkentje van HANS INNEMEE 70 x 70 cm = hand gesigneerd - Verkocht

Zeefdruk varkentje van HANS INNEMEE 70 x 70 cm = hand gesigneerd kopen? Bied vanaf 65!
Zeefdruk varkentje van HANS INNEMEE 70 x 70 cm = hand gesigneerd kopen? Bied vanaf 65!Zeefdruk varkentje van HANS INNEMEE 70 x 70 cm = hand gesigneerd kopen? Bied vanaf 65!Zeefdruk varkentje van HANS INNEMEE 70 x 70 cm = hand gesigneerd kopen? Bied vanaf 65!Zeefdruk varkentje van HANS INNEMEE 70 x 70 cm = hand gesigneerd kopen? Bied vanaf 65!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Hans Innemee (1951)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

Zeefdruk varkentje van HANS INNEMEE 70 x 70 cm = hand gesigneerd

Genummerd EA (epreuve d'artiste)

Prachtige originele zeefdruk in eenvoudige houten lijst is hand gesigneerd.

Hans Innemée (Heerlen, 20 september 1951), geboren als Hans Peeters, is een Nederlandse kunstenaar.

In Tilburg volgde hij een opleiding aan de Academie voor Beeldende Kunsten. Later neemt hij de naam van zijn moeder aan.

Innemée heeft een herkenbare stijl. Kenmerkend zijn de gestileerde afbeeldingen van dieren en mensen. Vooral de kip, afgebeeld als een cirkel met een diagonale snavel en harkpootjes, is als een rode draad door zijn werk te vinden. Ook de muis, het schaap en de poes zijn voor velen herkenbaar. Zijn werken worden gewoonlijk voorzien van een Engelse titel en hebben vaak een humoristische of relativerende lading.

Innemée speelt aanvankelijk bas in een new-wave band. Hij gaat steeds meer de grafische technieken toepassen die hij op de academie van Ru van Rossem heeft geleerd. Uiteindelijk heeft hij zich volledig toegelegd op de schilderkunst. Innemée gebruikt een door hemzelf ontwikkelde techniek. Hij maakt monotype tekeningen op vloeipapier, die geplakt worden op handgeschept Thaïs papier (vervaardigd uit de bast van de moerbeiboom). Die worden vervolgens op houten panelen gekleefd en ingekleurd met oliepastels.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Hans Innemee (1951)

NederlandsNederlandsAlle items van deze kunstenaar (1)
Geplaatst door  tien
FA. (17 )

Lid sinds 2014
828 verkochte items
Alle items van deze verkoper (9)
Pinterest
Dit item is verkocht voor 65,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:06-01-2015 om 17:50
Eindtijd:13-01-2015 om 17:50
Biedingen (1)
Doky63
10 jan. / 22:48
€ 65
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.