Peter Meijer - Zeefdruk, Zonder titel 4 - Ingelijst - Verkocht

Peter Meijer - Zeefdruk, Zonder titel 4 - Ingelijst kopen? Bied vanaf 80!
Peter Meijer - Zeefdruk, Zonder titel 4 - Ingelijst kopen? Bied vanaf 80!Peter Meijer - Zeefdruk, Zonder titel 4 - Ingelijst kopen? Bied vanaf 80!Peter Meijer - Zeefdruk, Zonder titel 4 - Ingelijst kopen? Bied vanaf 80!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Peter Meijer (1953)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode2000 t/m Heden
TechniekZeefdruk
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Afmetingen68 cm x 68 cm (h x b)
Lijst93 cm x 93 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage110/125
Zeefdruk van Peter Meijer in zijn kenmerkende staat.

Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeestercollecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.

Oplage: Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling.

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen (Dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur). Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.

ConditieZeer Goed

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Peter Meijer (1953)

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (4)

Geplaatst door  VeilingmeesterCollecties
FA. (250)

Lid sinds 2013
30576 verkochte items
Alle items van deze verkoper (42)
Pinterest
93 cm
93 cm
68 cm
68 cm
Dit item is verkocht voor 92,00 (Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:03-10-2022 om 14:50
Eindtijd:09-10-2022 om 21:12
Biedingen (1)
Erasmus
09 okt. / 20:40
€ 80
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.