Anton Geerlings (1923)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Anton Geerlings
Anton Geerlings (1923)

Anton Geerlings (1923)

Kunstenaar

Anton GEERLINGS (1923)

Aangeboden items
0
Verkochte items
17
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (14 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Anton Geerlings (1923) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 17 items van Anton Geerlings (1923) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 14 mensen die Anton Geerlings (1923) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Anton Geerlings

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Anton Geerlings? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Anton Geerlings. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Anton Geerlings en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Anton Geerlings te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Anton Geerlings!

Volg het aanbod kunst van Anton Geerlings te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Anton Geerlings te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Anton Geerlings instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Anton Geerlings kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Anton Geerlings!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Anton Geerlings kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Anton Geerlings en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Anton Geerlings via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Anton Geerlings of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Anton Geerlings?

Kunst kopen van Anton Geerlings begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Anton Geerlings, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Anton Geerlings. Om meer kans te maken om de Anton Geerlings te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Anton Geerlings! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.