Bamun
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Bamun
Bamun

Bamun

Etnografica

Stam uit Kameroen, Afrika.

Aangeboden items
1
Verkochte items
8
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Bamun - 220553 - African Banso mask - Cameroon. kopen? Bied vanaf 45!
Bamun - 220553 - African Banso mask - Cameroon.Etnografica

Geplaatst doorAfrica-Gallery

Eindtijd 18-09-2022 om 16:21

Periode1945 t/m 1999
TechniekHout
Afmetingen40 cm x 27 cm x 14 cm (h x b x d)

Etnografica kopen van Bamun

Wilt u graag etnografica objecten kopen van Bamun? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke wereldkunst en etnografica objecten van Bamun. Betaalbare en exclusieve etnografica kopen van Bamun is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle etnografica objecten van Bamun te koop bij Kunstveiling!

Volg het aanbod etnografica van Bamun te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod etnografica van Bamun te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Bamun instellen als favoriet. Wanneer er nieuwe Bamun objecten in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle etnografica van uw favoriete stammen, culturen of makers eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk etnografica van Bamun!

Waarom via Kunstveiling etnografica van Bamun kopen?

Via Kunstveiling koopt u etnografische objecten van Bamun en andere stammen, culturen of makers tegen veilingprijzen. Etnografica kopen van Bamun via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe items in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf etnografica van Bamun, kunst, sieraden of vinyl verkopen. Meer over het verkopen via Kunstveiling leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een etnografisch object van Bamun?

Etnografica kopen van Bamun begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het item, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op etnografica van Bamun. Om meer kans te maken om het etnografica object van Bamun te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het item helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere etnografica van Bamun! Let op: lees voordat u gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.