Bwa
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Etnografica
  6. >
  7. Bwa
Bwa

Bwa

BWA

De Bwa-stam, uit Burkina Faso, maken doorgaans maskers van dieren uit de bossen, wouden en rivieren welke om hun dorpen liggen, om de geesten zichtbaar te maken. De maskers worden vaak gemaakt van krachtige dieren, zoals buffels, haviken en antilopes, welke door families worden gebruikt ter bescherming. Door het gebruik van deze maskers, tijdens ceremonies, worden de voorouders geëerd en de gemeenschap gezegend. De maskers zijn vaak te herkennen aan een zig-zag patroon, welke het pad van hun vooruders laten zien. Een niet makkelijk te volgen pad, maar welke door iedereen gevolgd moet worden.

Aangeboden items
0
Verkochte items
6
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Bwa aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Bwa wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Etnografica kopen van Bwa

Wilt u graag etnografica objecten kopen van Bwa? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke wereldkunst en etnografica objecten van Bwa. Betaalbare en exclusieve etnografica kopen van Bwa is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle etnografica objecten van Bwa te koop bij Kunstveiling!

Volg het aanbod etnografica van Bwa te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod etnografica van Bwa te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Bwa instellen als favoriet. Wanneer er nieuwe Bwa objecten in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle etnografica van uw favoriete stammen, culturen of makers eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk etnografica van Bwa!

Waarom via Kunstveiling etnografica van Bwa kopen?

Via Kunstveiling koopt u etnografische objecten van Bwa en andere stammen, culturen of makers tegen veilingprijzen. Etnografica kopen van Bwa via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe items in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf etnografica van Bwa, kunst, sieraden of vinyl verkopen. Meer over het verkopen via Kunstveiling leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een etnografisch object van Bwa?

Etnografica kopen van Bwa begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het item, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op etnografica van Bwa. Om meer kans te maken om het etnografica object van Bwa te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het item helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere etnografica van Bwa! Let op: lees voordat u gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.