Charlie Byrd (1925-1999)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Charlie Byrd
Charlie Byrd (1925-1999)

Charlie Byrd (1925-1999)

Muzikant

Charlie BYRD (Suffolk 1925 - Annapolis 1999)


Jazzgitarist

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Amerikaans Amerikaans  
Links
Favoriet
FA. 

Vinyl kopen van Charlie Byrd

Wilt u graag vinyl kopen van Charlie Byrd? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op de beste LP’s, exclusieve singles of zeldzame uitgaves op CD van Charlie Byrd. Betaalbare en exclusieve vinyl kopen van Charlie Byrd en andere bekende muzikanten is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle platen van Charlie Byrd te koop bij Kunstveiling!

Volg het aanbod vinyl van Charlie Byrd te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod vinyl van Charlie Byrd te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Charlie Byrd instellen als favoriet. Wanneer er nieuwe Charlie Byrd vinyl in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle vinyl van uw favoriete muzikanten of kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk vinyl van Charlie Byrd!

Waarom via Kunstveiling muziek op vinyl van Charlie Byrd kopen?

Via Kunstveiling koopt u muziek op vinyl van Charlie Byrd en andere erkende muzikanten tegen veilingprijzen. Vinyl kopen van Charlie Byrd via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe items in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot vinyl, design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf vinyl van Charlie Byrd of andere bands en muzikanten verkopen. Meer over het verkopen via Kunstveiling leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een LP van Charlie Byrd? (H2)

Vinyl kopen van Charlie Byrd begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een plaat van Charlie Byrd, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het item, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op vinyl van Charlie Byrd. Om meer kans te maken om de LP van Charlie Byrd te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het item helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere muziek van Charlie Byrd! Let op: lees voordat u gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.