• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Daniel Franco Ruiz
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Daniel Franco Ruiz

Daniel Franco Ruiz

Designer

Daniel Franco RUIZ

Aangeboden items
0
Verkochte items
1
Links
Favoriet
FA. 

Momenteel worden er helaas geen items van Daniel Franco Ruiz aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Daniel Franco Ruiz wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

undefined

Nieuw aanbod

undefined

Populaire items

undefined

Exclusief aanbod

undefined

Vanaf 1 euro bieden

undefined

Aftersale

undefined

CoBrA Kunst

undefined

Exclusieve Grafiek

undefined

Sculpturen & Objecten

undefined

Sieraden & Juwelen

undefined

Vinyl

Design kopen van Daniel Franco Ruiz

Wilt u graag design kopen van Daniel Franco Ruiz? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke designobjecten van Daniel Franco Ruiz. Betaalbare en exclusieve design van Daniel Franco Ruiz en andere erkende ontwerpers en fabrikanten is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle designobjecten van Daniel Franco Ruiz te koop bij Kunstveiling!

Volg het aanbod design van Daniel Franco Ruiz te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod design van Daniel Franco Ruiz te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Daniel Franco Ruiz instellen als favoriet. Wanneer er nieuwe Daniel Franco Ruiz design in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle designobjecten van uw favoriete designers of kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk design van Daniel Franco Ruiz!

Waarom via Kunstveiling designobjecten van Daniel Franco Ruiz kopen?

Via Kunstveiling koopt u designobjecten van Daniel Franco Ruiz en andere erkende ontwerpers en fabrikanten tegen veilingprijzen. Design kopen van Daniel Franco Ruiz via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe items in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf design van Daniel Franco Ruiz of andere erkende designers of fabrikanten verkopen. Meer over het verkopen via Kunstveiling leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een design item van Daniel Franco Ruiz?

Design kopen van Daniel Franco Ruiz begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een designobject van Daniel Franco Ruiz, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het item, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op design van Daniel Franco Ruiz. Om meer kans te maken om het designobject van Daniel Franco Ruiz te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het designobject helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere design items van Daniel Franco Ruiz! Let op: lees voordat u gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.