David Hughes (1952)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. David Hughes
David Hughes (1952)

David Hughes (1952)

Kunstenaar

David HUGHES (Twickenham 1952)

Aangeboden items
0
Verkochte items
1
Nationaliteit
EngelsEngels  
Links
Favoriet
FA. (5 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van David Hughes (1952) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van David Hughes (1952) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van David Hughes

Wilt u graag een kunstwerk kopen van David Hughes? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van David Hughes. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van David Hughes en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van David Hughes te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen David Hughes!

Volg het aanbod kunst van David Hughes te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van David Hughes te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u David Hughes instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe David Hughes kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van David Hughes!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van David Hughes kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van David Hughes en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van David Hughes via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van David Hughes of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van David Hughes?

Kunst kopen van David Hughes begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van David Hughes, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van David Hughes. Om meer kans te maken om de David Hughes te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van David Hughes! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.