• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Ernst Liebermann (1869-1960)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Ernst Liebermann

Ernst Liebermann (1869-1960)

Kunstenaar, Designer

Ernst LIEBERMANN (Langemüss 1869 - Beuerberg 1960)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
DuitsDuits  
Links
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Ernst Liebermann - Der SOMMER - OriginalMappe mit 10 Strichätzungen des JUGEND-Mitarbeiters a.MÜNCHEN (LUITPOLD-GRUPPE) kopen? Bied vanaf 110!
Ernst Liebermann - Der SOMMER - OriginalMappe mit 10 Strichätzungen des JUGEND-Mitarbeiters a.MÜNCHEN (LUITPOLD-GRUPPE)

Grafiek (handgesigneerd)

Geplaatst doorartaud

Eindtijd 10-06-2022 om 21:29

Verzending Internationaal

Kunst kopen van Ernst Liebermann

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ernst Liebermann? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ernst Liebermann. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ernst Liebermann en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ernst Liebermann te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ernst Liebermann!

Volg het aanbod kunst van Ernst Liebermann te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ernst Liebermann te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ernst Liebermann instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ernst Liebermann kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ernst Liebermann!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ernst Liebermann kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ernst Liebermann en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ernst Liebermann via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ernst Liebermann of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ernst Liebermann?

Kunst kopen van Ernst Liebermann begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ernst Liebermann, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ernst Liebermann. Om meer kans te maken om de Ernst Liebermann te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ernst Liebermann! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.