Fabian Clasie
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Fabian Clasie
Fabian Clasie

Fabian Clasie

Designer

Fabian CLASIE

Aangeboden items
0
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Fabian Clasie aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Fabian Clasie wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Design kopen van Fabian Clasie

Wilt u graag design kopen van Fabian Clasie? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke designobjecten van Fabian Clasie. Betaalbare en exclusieve design van Fabian Clasie en andere erkende ontwerpers en fabrikanten is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle designobjecten van Fabian Clasie te koop bij Kunstveiling!

Volg het aanbod design van Fabian Clasie te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod design van Fabian Clasie te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Fabian Clasie instellen als favoriet. Wanneer er nieuwe Fabian Clasie design in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle designobjecten van uw favoriete designers of kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk design van Fabian Clasie!

Waarom via Kunstveiling designobjecten van Fabian Clasie kopen?

Via Kunstveiling koopt u designobjecten van Fabian Clasie en andere erkende ontwerpers en fabrikanten tegen veilingprijzen. Design kopen van Fabian Clasie via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe items in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf design van Fabian Clasie of andere erkende designers of fabrikanten verkopen. Meer over het verkopen via Kunstveiling leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een design item van Fabian Clasie?

Design kopen van Fabian Clasie begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een designobject van Fabian Clasie, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het item, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op design van Fabian Clasie. Om meer kans te maken om het designobject van Fabian Clasie te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het designobject helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere design items van Fabian Clasie! Let op: lees voordat u gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.