Harry Chapin (1942-1981)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Harry Chapin
Harry Chapin (1942-1981)

Harry Chapin (1942-1981)

Muzikant

Harry CHAPIN (1942 - 1981)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Amerikaans Amerikaans  
Favoriet
FA. 

Vinyl kopen van Harry Chapin

Wilt u graag vinyl kopen van Harry Chapin? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op de beste LP’s, exclusieve singles of zeldzame uitgaves op CD van Harry Chapin. Betaalbare en exclusieve vinyl kopen van Harry Chapin en andere bekende muzikanten is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle platen van Harry Chapin te koop bij Kunstveiling!

Volg het aanbod vinyl van Harry Chapin te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod vinyl van Harry Chapin te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Harry Chapin instellen als favoriet. Wanneer er nieuwe Harry Chapin vinyl in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle vinyl van uw favoriete muzikanten of kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk vinyl van Harry Chapin!

Waarom via Kunstveiling muziek op vinyl van Harry Chapin kopen?

Via Kunstveiling koopt u muziek op vinyl van Harry Chapin en andere erkende muzikanten tegen veilingprijzen. Vinyl kopen van Harry Chapin via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe items in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot vinyl, design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf vinyl van Harry Chapin of andere bands en muzikanten verkopen. Meer over het verkopen via Kunstveiling leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een LP van Harry Chapin? (H2)

Vinyl kopen van Harry Chapin begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een plaat van Harry Chapin, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het item, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op vinyl van Harry Chapin. Om meer kans te maken om de LP van Harry Chapin te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het item helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere muziek van Harry Chapin! Let op: lees voordat u gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.