Magda Giebels (1946)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Magda Giebels
Magda Giebels (1946)

Magda Giebels (1946)

Kunstenaar, Designer

Magda GIEBELS (1946)

Aangeboden items
0
Verkochte items
0
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Magda Giebels (1946) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Magda Giebels (1946) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Magda Giebels

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Magda Giebels? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Magda Giebels. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Magda Giebels en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Magda Giebels te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Magda Giebels!

Volg het aanbod kunst van Magda Giebels te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Magda Giebels te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Magda Giebels instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Magda Giebels kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Magda Giebels!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Magda Giebels kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Magda Giebels en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Magda Giebels via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Magda Giebels of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Magda Giebels?

Kunst kopen van Magda Giebels begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Magda Giebels, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Magda Giebels. Om meer kans te maken om de Magda Giebels te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Magda Giebels! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.