Michael Hofmann (1944)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Michael Hofmann
Michael Hofmann (1944)

Michael Hofmann (1944)

Kunstenaar

Michael HOFMANN (1944)

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
Michael Hofmann - "Traumfahrt" Holzschnitt/Handdruck 2/14, 2004, original kopen? Bied vanaf 99!
Michael Hofmann (1944) "Traumfahrt" Holzschnitt/Handdruck 2/14, 2004, original
TechniekHout/Linosnede
Afmetingen53 cm x 78 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 99
Bied mee Bied mee
FA. (2)

Kunst kopen van Michael Hofmann

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Michael Hofmann? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Michael Hofmann. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Michael Hofmann en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Michael Hofmann te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Michael Hofmann!

Volg het aanbod kunst van Michael Hofmann te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Michael Hofmann te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Michael Hofmann instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Michael Hofmann kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Michael Hofmann!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Michael Hofmann kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Michael Hofmann en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Michael Hofmann via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Michael Hofmann of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Michael Hofmann?

Kunst kopen van Michael Hofmann begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Michael Hofmann, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Michael Hofmann. Om meer kans te maken om de Michael Hofmann te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Michael Hofmann! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.