Stephen Kaye
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Stephen Kaye
Stephen Kaye

Stephen Kaye

Kunstenaar

Schilder.

Aangeboden items
2
Verkochte items
3
Links
Favoriet
FA. (9 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Stephen Kaye - Bloemen kopen? Bied vanaf 150!
Stephen Kaye - BloemenSchilderij
Geplaatst doorPVDE47
Eindtijd 05-02-2023 om 22:46
Periode1945 t/m 1999
TechniekOlieverf
Afmetingen125 cm x 155 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Stephen Kaye - Bloemen kopen? Bied vanaf 600!
Stephen Kaye - BloemenSchilderij
Geplaatst doorakerwel
Eindtijd 20-08-2022 om 10:22
Periode1945 t/m 1999
TechniekOlieverf
Afmetingen130 cm x 160 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Stephen Kaye

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Stephen Kaye? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Stephen Kaye. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Stephen Kaye en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Stephen Kaye te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Stephen Kaye!

Volg het aanbod kunst van Stephen Kaye te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Stephen Kaye te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Stephen Kaye instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Stephen Kaye kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Stephen Kaye!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Stephen Kaye kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Stephen Kaye en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Stephen Kaye via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Stephen Kaye of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Stephen Kaye?

Kunst kopen van Stephen Kaye begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Stephen Kaye, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Stephen Kaye. Om meer kans te maken om de Stephen Kaye te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Stephen Kaye! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.