Missie

Kunst hoort gezien te worden

Kunstveiling: Bevorderen van het kopen van Kunst, Design en Toegepaste Kunst door een breed publiek.

Bij Veilinghuizen worden vaak hele mooie kunstwerken verkocht tegen zeer reële prijzen.  Toch lijkt het bezoeken van een veiling voor veel mensen nog een behoorlijke drempel. Het bieden in de zaal, tegen vaak zeer ervaren kopers, schrikt mensen af. Het is echter zeer aan te bevelen om eens naar kijkdagen en/of live veilingen te gaan. Als je namelijk interesse hebt in Kunst, Toegepaste Kunst, Sierobjecten of Modern Design, vind je daar vaak een zeer verrassend aanbod.

Kunstveiling.nl hoopt dan ook u niet alleen een leuk aanbod te brengen van mooie voorwerpen, maar tevens, dat deze drempel voor u wat lager wordt. Beurzen, Veilinghuizen, Galeries en diverse andere websites dragen allemaal bij aan onze echte missie:

Bevorderen van het kopen van Kunst, Design en Toegepaste Kunst door een breed publiek.

 

Aankoop van kunst is namelijk niet alleen heel leuk en persoonlijk, maar ook nog eens duurzaam en onderscheidend. Kunst en Design zeggen iets over jou als persoon en over de gedachtes van de maker. Bovendien is het een geweldige belegging, in de 1e plaats omdat je er dagelijks van kunt genieten, maar bovendien kunnen de werken aangeboden op kunstveiling.nl ook nog eens in waarde stijgen.