Tip

Tip een vriend!
TitelHerman Brood, zeefdruk: Pleegzuster Bloedwijn
Omschrijving

Kunstenaar: Herman Brood

Techniek: Zeefdruk

Titel: Pleegzuster Bloedwijn:

Bloedwijn is een rode wijn versterkt met calcium en ijzer. Pleegzuster bloedwijn is daarvan de bekendste. Er wordt van beweerd dat het een heilzame energiegevende werking heeft.Vooral in de jaren 60 en 70 van de twintigste eeuw was het een populaire drank. Daarna werd de effectiviteit van de drank meer en meer in twijfel getrokken, vooral ook omdat de basis van de drank rode wijn is en het dus alcohol bevat. In 1998 bepaalde de Reclame Code Commissie dat het niet langer als medicijn mocht worden aangeduid, juist omdat het alcohol bevat.

Afmetingen: 43,5 x 54 cm

Ingelijst: Ja

Gesigneerd: Handgesigneerd

Nummer: 23/75

Conditie:
In perfecte staat.

Kleine beschadigingen aan lijsten en passe-partouts worden niet beschreven, tenzij een lijst een nadrukkelijke meerwaarde heeft. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas is kapot, zal dit wel vermeld worden.

Verzendkosten:.

Afhalen kan in Naaldwijk op afspraak zonder extra kosten. Bezorging is mogelijk binnen Nederland en België met TNT. De kosten voor Nederland zijn 15 euro. Voor België zijn de kosten 25 euro.

Aankopen kunnen, indien mogelijk, gecombineerd worden om de verzendkosten te beperken.


Garantie:
Dit werk is volledig door ons gegarandeerd.
Dit geldt voor alle werken aangeboden door Kiewit op Kunstveiling.nl, tenzij nadrukkelijk anders is vermeld. Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u de volledige aankoop terug.

De standaard garantie op werken is 3 weken, maar kan in overleg verlengd worden. Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. U kunt contact opnemen via de knop “Stel de verkoper een vraag” om een afspraak te maken. Bezichtigen kan in Naaldwijk op afspraak.

Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken.

VerkoperKiewitKunst
Het e-mailadres van je vriend
Schrijf een bericht aan je vriend