Drs. P (1919-2015)
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. Drs. P
Drs. P (1919-2015)

Drs. P (1919-2015)

Muzikant

Momenteel staan er geen items in de veiling van deze kunstenaar
Aangeboden items
0
Verkochte items
2
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  Zwitsers Zwitsers  
Favoriet
filters

Vinyl verkopen van Drs. P

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol Vinyl van Drs. P verkoopt! Met een groot bereik aan kunst- en muziekliefhebbers vindt u snel een koper voor die mooie plaat van Drs. P die u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling vinyl van Drs. P verkopen?

Verkoop vinyl van Drs. P via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig Lp’s van Drs. P verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online vinyl verkopen van Drs. P en andere muzikanten is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor vinyl van Drs. P die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw vinyl van Drs. P via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw Drs. P-platen graag voor u uit handen.

Hoe bied ik een Lp van Drs. P te koop aan via Kunstveiling?

Om vinyl van Drs. P te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u vinyl van Drs. P gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van vinyl van Drs. P via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van de Lp van Drs. P op, waaronder het jaar van uitgave en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van de plaat van Drs. P toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is de Lp van Drs. P niet verkocht? Overweeg dan om het item opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een kunstwerk van Drs. P te vergroten!