Jaqcues van der Smissen (1942-2011)
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. Jaqcues van der Smissen
Jaqcues van der Smissen (1942-2011)

Jaqcues van der Smissen (1942-2011)

Kunstschilder, Tekenaar, Beeldhouwer

Momenteel staan er geen items in de veiling van deze kunstenaar
Aangeboden items
0
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Jaqcues van der Smissen (1942-2011) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Jaqcues van der Smissen (1942-2011) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst verkopen van Jaqcues van der Smissen

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol kunst van Jaqcues van der Smissen verkoopt! Met een groot bereik aan kunstliefhebbers vindt u snel een koper voor het mooie kunstwerk van Jaqcues van der Smissen dat u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling kunst van Jaqcues van der Smissen verkopen?

Verkoop kunst van Jaqcues van der Smissen via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig unieke kunst van Jaqcues van der Smissen verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online kunst verkopen van Jaqcues van der Smissen en andere erkende kunstenaars is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor kunstwerken van Jaqcues van der Smissen die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw kunstwerken van Jaqcues van der Smissen via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw Jaqcues van der Smissen kunstwerken graag voor u uit handen.

Hoe bied ik een kunstwerk van Jaqcues van der Smissen te koop aan via Kunstveiling?

Om kunst van Jaqcues van der Smissen te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u kunst van Jaqcues van der Smissen gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van kunst van Jaqcues van der Smissen via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van het kunstwerk van Jaqcues van der Smissen op, waaronder de gebruikte techniek, afmetingen en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van het kunstwerk van Jaqcues van der Smissen toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is het kunstwerk van Jaqcues van der Smissen niet verkocht? Overweeg dan om het werk opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een kunstwerk van Jaqcues van der Smissen te vergroten!

Ik wil kunst van Jaqcues van der Smissen verkopen, wat is een realistisch openingsbod?

Heeft u een kunstwerk van Jaqcues van der Smissen dat u graag wilt verkopen, maar twijfelt u over een passend openingsbod? Vraag dan een gratis en vrijblijvende taxatie aan bij onze Veilingmeesters. Zij geven u graag advies en een realistische waardeschatting van uw kunst van Jaqcues van der Smissen. Meer informatie over het indienen van een online taxatieverzoek leest u door te klikken op de link.