Pier Paolo Calzolari (1943)
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. Pier Paolo Calzolari
Pier Paolo Calzolari (1943)

Pier Paolo Calzolari (1943)

Kunstenaar, Designer

Aangeboden items
0
Verkochte items
0
Nationaliteit
ItaliaansItaliaans  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters

Design verkopen van Pier Paolo Calzolari

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol design van Pier Paolo Calzolari verkoopt! Met een groot bereik aan kunstliefhebbers vindt u snel een koper voor het mooie designobject van Pier Paolo Calzolari dat u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling designobjecten van Pier Paolo Calzolari verkopen?

Verkoop design van Pier Paolo Calzolari via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig design van Pier Paolo Calzolari verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online design verkopen van Pier Paolo Calzolari en andere erkende ontwerpers en fabrikanten is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor objecten van Pier Paolo Calzolari die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw designobjecten van Pier Paolo Calzolari via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw Pier Paolo Calzolari design graag voor u uit handen.

Hoe bied ik design van Pier Paolo Calzolari te koop aan via Kunstveiling?

Om design van Pier Paolo Calzolari te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u een designobject van Pier Paolo Calzolari gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van design van Pier Paolo Calzolari via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van het item van Pier Paolo Calzolari op, waaronder de gebruikte techniek, afmetingen en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van het designobject van Pier Paolo Calzolari toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is het designobject van Pier Paolo Calzolari niet verkocht? Overweeg dan om het item opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een designitem van Pier Paolo Calzolari te vergroten!

Ik wil design van Pier Paolo Calzolari verkopen, wat is een realistisch openingsbod?

Heeft u een designitem van Pier Paolo Calzolari dat u graag wilt verkopen, maar twijfelt u over een passend openingsbod? Vraag dan een gratis en vrijblijvende taxatie aan bij onze Veilingmeesters. Zij geven u graag advies en een realistische waardeschatting van uw design van Pier Paolo Calzolari. Meer informatie over het indienen van een online taxatieverzoek leest u door te klikken op de link.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.