Stephen Shore (1947)
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. Stephen Shore
Stephen Shore (1947)

Stephen Shore (1947)

Kunstenaar

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
Amerikaans Amerikaans  
Links
Favoriet
FA. (5 x Favoriet)
filters

Kunst verkopen van Stephen Shore

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol kunst van Stephen Shore verkoopt! Met een groot bereik aan kunstliefhebbers vindt u snel een koper voor het mooie kunstwerk van Stephen Shore dat u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling kunst van Stephen Shore verkopen?

Verkoop kunst van Stephen Shore via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig unieke kunst van Stephen Shore verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online kunst verkopen van Stephen Shore en andere erkende kunstenaars is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor kunstwerken van Stephen Shore die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw kunstwerken van Stephen Shore via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw Stephen Shore kunstwerken graag voor u uit handen.

Hoe bied ik een kunstwerk van Stephen Shore te koop aan via Kunstveiling?

Om kunst van Stephen Shore te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u kunst van Stephen Shore gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van kunst van Stephen Shore via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van het kunstwerk van Stephen Shore op, waaronder de gebruikte techniek, afmetingen en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van het kunstwerk van Stephen Shore toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is het kunstwerk van Stephen Shore niet verkocht? Overweeg dan om het werk opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een kunstwerk van Stephen Shore te vergroten!

Ik wil kunst van Stephen Shore verkopen, wat is een realistisch openingsbod?

Heeft u een kunstwerk van Stephen Shore dat u graag wilt verkopen, maar twijfelt u over een passend openingsbod? Vraag dan een gratis en vrijblijvende taxatie aan bij onze Veilingmeesters. Zij geven u graag advies en een realistische waardeschatting van uw kunst van Stephen Shore. Meer informatie over het indienen van een online taxatieverzoek leest u door te klikken op de link.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.