The Art Farmer Septet (1956-1956)
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. The Art Farmer Septet
The Art Farmer Septet (1956-1956)

The Art Farmer Septet (1956-1956)

Muzikant

Aangeboden items
0
Verkochte items
1
Nationaliteit
Amerikaans Amerikaans  
Favoriet
FA. 
filters

Vinyl verkopen van The Art Farmer Septet

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol Vinyl van The Art Farmer Septet verkoopt! Met een groot bereik aan kunst- en muziekliefhebbers vindt u snel een koper voor die mooie plaat van The Art Farmer Septet die u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling vinyl van The Art Farmer Septet verkopen?

Verkoop vinyl van The Art Farmer Septet via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig Lp’s van The Art Farmer Septet verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online vinyl verkopen van The Art Farmer Septet en andere muzikanten is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor vinyl van The Art Farmer Septet die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw vinyl van The Art Farmer Septet via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw The Art Farmer Septet-platen graag voor u uit handen.

Hoe bied ik een Lp van The Art Farmer Septet te koop aan via Kunstveiling?

Om vinyl van The Art Farmer Septet te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u vinyl van The Art Farmer Septet gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van vinyl van The Art Farmer Septet via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van de Lp van The Art Farmer Septet op, waaronder het jaar van uitgave en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van de plaat van The Art Farmer Septet toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is de Lp van The Art Farmer Septet niet verkocht? Overweeg dan om het item opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een kunstwerk van The Art Farmer Septet te vergroten!

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.