Aankomende specials

KALENDER MET SPECIALE VEILINGEN VAN KUNSTENAARS OF KUNSTSTROMINGEN. 
 

 

Wat is een special en hoe werkt het?
Iedere maandagavond loopt op Kunstveiling een speciale veiling af. Met een special geven wij extra aandacht aan een kunstenaar of thema op de veiling. Wij laten onze verkopers de planning van de specials weten via de verkopersnieuwsbrief. Specials worden extra onder de aandacht gebracht in onze nieuwsbrief, op de homepage (desktop) en op sociale media.

Aan iedere special met een thema wordt een code toegevoegd, deze code wordt via de verkopersnieuwsbrief gecommuniceerd. Tevens lopen de veilingen binnen de special af op een geplande maandagavond tussen 19.00 - 21.00 uur.


Voor specials geldt ook de limiet van 5 werken per kunstenaar en per aanbieder. Het is echter niet toegestaan om identieke werken aan te bieden, ongeacht wie het aanbiedt. Wanneer dit wel gebeurt, verwijderen wij de werken met de hoogste inzetprijs.
 

Let op:
- zorg bij een special dat de naam van de kunstenaar in de titel van uw item genoemd wordt en de juiste kunstenaar is gekoppeld;
- zorg dat de aflooptijd klopt. Let op: een aflooptijd kunt u 12 uur na het inbrengen nog aanpassen, daarna niet meer;
- voeg onderaan in de beschrijving van het werk de code van de special in, indien het om een thema special gaat.
 

AANKOMENDE SPECIALS

 

19 maart:  Belgische Kunstenaars 
Code: ZZBEL

26 maart: Modern Zwart/Wit  
Moderne kunst (na 1950) in zwart, wit of grijs. 
Code:  ZZZW

2 april: Beelden en objecten 
Code: ZZBEE

9 april: Omgeving CoBrA 
Omgeving CoBrA, niet de leden zelf maar: Lotti vd Gaag, Willem Hussem, Jan Sierhuis, Anton Martineau, Ger Lataster,  Walasse Ting, Bram Bogart, Piet Ouborg, Jan Roëde, Jan Cremer, Jaap Nanninga, Kees van Bohemen, Rik van Iersel en Armando.
Code: ZZOC

 

Ontvangt u de verkopersnieuwsbrief nog niet? Dan kunt u zich hier aanmelden.