August Sander - The Gasmen

August Sander - The Gasmen kopen? Bied vanaf 620!
August Sander - The Gasmen kopen? Bied vanaf 620!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • August Sander (1876-1964)
Type kunstwerkFotografie
Jaartal1932
TechniekSilverprint (Klassieke Foto)
StijlKlassiek
OnderwerpPortret
IngelijstIngelijst
Afmetingen29 x 24 cm (h x b)
Incl. lijst42 x 32 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd
Oplage150
Deze foto is gemaakt op basis van een originele silver gelatine print van een glans-negatief. Dit is onderdeel van het August Sander Archief in Keulen. Over het werk: August Sander ontwikkelde zijn concept voor Menschen des 20. Jahrhundert midden jaren twintig. Hij wilde hiermee de tijdgeest weerspiegelen in 600 foto's van uiteenlopende beroepsgroepen. August Sander wordt beschouwd als de grootste portretfotograaf van de 20e eeuw. 
Naar de geportretteerde Gasmen is Sander zelf actief op zoek gegaan: ze zijn waarschijnlijk in zijn studio geportretteerd. Hiermee zouden ze dan passen in de serie: 'People who came to my door'.
Conditie
ConditieNieuwstaat
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amersfoort, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland Gratis verzending
Naar België € 13,00
Naar Duitsland € 13,00
Europese Unie € 13,00
Wereldwijd € 25,25

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.