Frits Kloppers - 'Kop' - Verkocht

Frits Kloppers - 'Kop' kopen? Bied vanaf 100!
Dit item is verkocht Toon item
Beeld / Object

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Frits Kloppers - 'Kop' kopen? Bied vanaf 100!
Frits Kloppers - 'Kop' kopen? Bied vanaf 100!Frits Kloppers - 'Kop' kopen? Bied vanaf 100!Frits Kloppers - 'Kop' kopen? Bied vanaf 100!Frits Kloppers - 'Kop' kopen? Bied vanaf 100!Frits Kloppers - 'Kop' kopen? Bied vanaf 100!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Frits Kloppers (1959)
Type kunstwerkBeeld / Object
Jaartal2007
TechniekGips
StijlAbstract
OnderwerpAbstract
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen14 x 37 x 20 cm (h x b x d)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage1
Dit kunstwerk van Frits Kloppers heeft sprankelende kleuren. Het is een gipsen beeld dat er vanuit elke kant anders uitziet, daardoor gaat het nooit vervelen. 

Het is rechtstreeks bij de kunstenaar gekocht tijdens een grote expositie van zijn werk in Schiedam. Het aankoopbewijs krijgt u erbij (aankoopprijs was 750 euro). Het kunstwerk is vrijwel intact, op een minichipje van het puntje (zie foto's) en een beschadiging aan de onderkant na, maar dat is niet te zien aangezien het daarop rust. De kleuren precies weergeven zoals ze zijn is voor mij als onervaren fotograaf lastig. Het zijn heldere kleuren. 

Het werk kan verzonden worden maar ook opgehaald in Den Haag of Leiden. Verzendkosten zijn voor u.  Als u meer foto's wilt zien kan dat ook, of een filmpje. 
Conditie
ConditieGoed
De kleuren en het werk zelf zijn in zeer goede staat, maar omdat er een minuscuul chipje van het puntje af is (1mm) noem ik het 'goed'. Dit is overigens zeer makkelijk te restaureren voor weinig geld, 1 tipje verf. De kunstenaar heeft zelf aangeboden dat te doen, maar ik heb hem al tijden niet gezien en het een beetje op zijn beloop gelaten door andere dingen in het leven die voorrang kregen ;-)
Dat aan de onderkant dat stukje verf weg is vind ik niet zo belangrijk aangezien het daarop rust, maar wel zo eerlijk om dat erbij te vermelden.
Ik hoop op een bod van minimaal 150 euro.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: 's-gravenhage, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 8,70
Naar België € 13,00
Naar Duitsland € 13,00
Europese Unie € 13,00
Wereldwijd € 25,25

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Frits Kloppers (1959) 

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  FancyNancy
Lid sinds 2018
2 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)
37
14
20
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie'S-GRAVENHAGE,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd26-3-2024 om 12:26
Eindtijd9-4-2024 om 21:52
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken