Gisèle Vacca - vrouw in water

Gisèle Vacca - vrouw in water kopen? Bied vanaf 1800!
Gisèle Vacca - vrouw in water kopen? Bied vanaf 1800!Gisèle Vacca - vrouw in water kopen? Bied vanaf 1800!Gisèle Vacca - vrouw in water kopen? Bied vanaf 1800!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Gisèle Vacca (1960)
Type kunstwerkSchilderij
Jaartal1987
TechniekOlieverf
DragerCanvas (Doek)
StijlModern
OnderwerpNaakt
IngelijstIngelijst
Afmetingen80 x 100 cm (h x b)
Incl. lijst86 x 106 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Het betreft hier een vroeg werk van Gisèle Vacca. Dit heeft altijd in kunstgalerij in Antwerpen gehangen tot door een fraude zaak de galerij in de jaren 80 failliet is gegaan en het werk op veiling is terecht gekomen. Werken van Gisèle worden internationaal gekocht (vnl in Japan zijn haar werken met vissen zéér gegeerd). Het werk is handgesigneerd en voorzien van mailing waarin aangetoond wordt dat het hier over een origineel werk gaat van Gisèle. 
Haar werken komen zelden op de markt, dit is dus je kans om een origineel en mooi werk van Gisèle in huis te halen.
Gisela Vacca werd gedurende haar opleiding aan de Academie van Sint-Joost-Ten-Node om haar subtiel tekentalent geprezen. Tussen 1980 en 1986 verbleef ze in Italië en tijdens deze periode evolueerde haar maturiteit naar een gesublimeerd realisme. Terug in België zocht zij haar eigen weg om haar droomwereld in beeld te brengen. Alert en assertief in een wereld waar dier en natuur centraal staan, schildert zij met gedreven penseel kleur en diepte in waterpartijen en landschappen. Ze idealiseert het spel van vissen of dieren als een droombeeld, momentopnames met subtiele kleurschakeringen in beweging of staticiteit.
Conditie
ConditieZeer Goed
werk is in nieuwstaat, kader zelf heeft enige verbruikssporen
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Balen, België
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Gisèle Vacca (1960) 

Belgisch Belgisch Alle items van deze kunstenaar (1)

Geplaatst door  marc1971
Lid sinds 2020
2 verkochte items
Alle items van deze verkoper (2)
106 cm
86 cm
100 cm
80 cm