Karl Lagasse - Eén dollar Street Palm (50 exemplaren)

Karl Lagasse - Eén dollar Street Palm (50 exemplaren) kopen? Bied vanaf 600!
Karl Lagasse - Eén dollar Street Palm (50 exemplaren) kopen? Bied vanaf 600!Karl Lagasse - Eén dollar Street Palm (50 exemplaren) kopen? Bied vanaf 600!Karl Lagasse - Eén dollar Street Palm (50 exemplaren) kopen? Bied vanaf 600!Karl Lagasse - Eén dollar Street Palm (50 exemplaren) kopen? Bied vanaf 600!Karl Lagasse - Eén dollar Street Palm (50 exemplaren) kopen? Bied vanaf 600!Karl Lagasse - Eén dollar Street Palm (50 exemplaren) kopen? Bied vanaf 600!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Karl Lagasse (1981)
Type kunstwerkBeeld / Object
Jaartal2024
TechniekAluminium
Afmetingen45 x 19 x 0.05 cm (h x b x d)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage50
Uiterst zeldzaam werk gelimiteerd tot 50 exemplaren door KARL LAGASSE
** NIEUWE ONE DOLLAR STREET PALM ** Atelier USA Collectie - Nieuw Sculptuur 03/2024
Naam van het werk: ONE DOLLAR STREET PALMAantal ( ***/ 50 ) Slechts 50 exemplaren in de wereld. Wordt geleverd met een Certificaat van Echtheid van de kunstenaar Karl Lagasse.
Prachtig beeld.**Willekeurig getal afhankelijk van beschikbare voorraad**

Uitzonderlijk gelakt aluminium werk van de kunstenaar Karl Lagasse.
**Verkocht met een lage reserveprijs**
Creatie in de Austin USA Workshop door de kunstenaar Karl Lagasse.
Naam van het werk: STREET PALM
Afmetingen circa 45 cm x 19 cm.
Bouwjaar 03/2024
Aantal (willekeurig) ***/ 50 Bijv.
Kleur: Blauw, Zwart, Grijs, Geel, Rood.
Werk beperkt tot 50 exemplaren wereldwijd.
Gesigneerd in de plaat door de kunstenaar Karl Lagasse met workshopcertificaat
Ideaal voor een kunstinvestering!

Exclusief en rechtstreeks van Ferrari Christian (Artis fzco) Officiële kunsthandelaar en expert Karl Lagasse - Wordt zorgvuldig verpakt en verzonden met DHL Express.
Werk van grote waarde.

DHL-bezorginformatie:
U ontvangt nu al onze internationale zendingen, maar ook nationale expreszendingen uitsluitend via DHL Express, onze nieuwe logistieke partner.
De werken arriveren via DHL vanuit de werkplaats in Austin, VS, Texas, naar onze Franse logistiek in Drôme, die de import en douane-inklaring beheert en ze vervolgens afzonderlijk retourneert, zonder beperkingen voor onze verzamelaars.
De transportprijs dekt alle kosten vanaf het vertrek van de werkplaats in Austin in de VS naar uw huis. Behalve BTW.


BELANGRIJK: Accepteer NOOIT een beschadigd pakket zonder het te hebben geopend en de inhoud ervan te hebben gecontroleerd. Als het werk beschadigd is, moet u de levering weigeren en de reden van weigering vermelden op de leveringsbon (vermeld zeker wat de problemen zijn, zoals gebroken, bekrast of bekrast). , beschadigd of verbogen).
Als alleen de verpakking beschadigd is en de inhoud in goede staat is, kunt u het pakket accepteren. Als de verpakking en de inhoud beschadigd zijn, moet u het pakket categorisch weigeren.
Als u het pakket accepteert zonder uw aankoop bij levering te verifiëren, kunnen wij geen aanspraak meer maken op schadevergoeding of vervanging.
Kunstenaar KARL LAGASSE Karl Lagasse, geboren op 4 april 1981 in Parijs, is een Franse kunstenaar. Hij is de maker van het One Dollar-beeld en de trofee van de 43e editie van het Deauville American Cinema Festival
Artistieke carrière De carrière van Karl Lagasse begon in 1996 met de verkoop van zijn eerste werk in Antwerpen, toen hij 15 jaar oud was[3].
Een paar jaar later, in 2003, bereidde hij zijn eerste tentoonstelling in Parijs voor, waar hij zijn werken tentoonstelde die collages en schilderkunst combineren, zoals Yvaral Vasarely[4], zoon van de Hongaarse beeldend kunstenaar Victor Vasarely, hem had voorgesteld toen ze elkaar ontmoetten in 1998.
Hij begon met beeldhouwen in 2004 en vond inspiratie tijdens het kijken naar Les Nuits Blanches. Vervolgens ging hij op zoek naar zijn stijl en begon hij aan de serie ‘Buildings’, ‘totemwerken’ samengesteld uit verschillende materialen.
In hetzelfde jaar verliet hij Parijs om zich in Normandië te vestigen.
In 2006 wijdde Isy Brachot (beroemde Brusselse galerie) een tentoonstelling aan hem. Eén schilderij vindt geen koper. Karl Lagasse bood het vervolgens aan aan een amateur die het niet kon bemachtigen.
In 2008 keerde hij terug naar Parijs om te exposeren in de Espace Pierre Cardin. Er worden schilderijen, sculpturen en foto's gepresenteerd. Er wordt daar ook een film vertoond over de creatie van de werken. 2009, het jaar van de creatie van een van de meest emblematische werken van de kunstenaar, de One Dollar[7].
Een werk dat voortkomt uit zijn bewondering voor de Verenigde Staten, maar ook symboliseert wat er mogelijk is met één enkele dollar; “Kunst maken met $ 1”.
In 2010 werd hij gekozen om de stad Deauville (Normandië) te vertegenwoordigen tijdens het wereldkampioenschap paardensport "Horsemania" dat plaatsvond in Lexington (Verenigde Staten), een stad die verbonden is met de badplaats Normandië, waarvoor hij een beeldhouwwerk maakte. ].
Na de "One Dollar", waarvan het succes internationaal was, presenteerde hij een ander werk dat ook emblematisch zou worden, de "Cryptogram One". Het was op de Art Monaco-show in 2011 dat het publiek het ontdekte Op het filmfestival van Cannes in 2012 creëerde hij in samenwerking met Corbis een 'gebouw' van 2,80 m bij 60 cm breed uit cement, hout, glas en foto's en exposeerde dit in de Carlton Cinema Club.
Kunstenaars aanwezig op het festival worden uitgenodigd het werk te signeren en een bericht achter te laten. Dit is wat vooral José Garcia, Michel Hazanvisius, Bérénice Bejo, Gad Elmaleh maar ook Cuba Gooding Jr., Tim Roth, Matthew McConaugheyou en Zac Efron doen.
Meer: https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Karl_Lagasse
Conditie
ConditieNieuwstaat
Transport
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Frankrijk Gratis verzending
Europese Unie Gratis verzending
Wereldwijd Gratis verzending

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Karl Lagasse (1981) 

Frans Frans Alle items van deze kunstenaar (5)

Geplaatst door  Artisfzco
Lid sinds 2024
0 verkochte items
Alle items van deze verkoper (1)
19
45
0.05