Shepard Fairey - Obey campagne

Shepard Fairey - Obey campagne kopen? Bied vanaf 39!
Shepard Fairey - Obey campagne kopen? Bied vanaf 39!Shepard Fairey - Obey campagne kopen? Bied vanaf 39!Shepard Fairey - Obey campagne kopen? Bied vanaf 39!Shepard Fairey - Obey campagne kopen? Bied vanaf 39!Shepard Fairey - Obey campagne kopen? Bied vanaf 39!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Shepard Fairey (1970)
Type kunstwerkPrenten & Uitgaves
Jaartal1989
TechniekComputerprint
StijlMinimalistisch
IngelijstIngelijst
Afmetingen38 x 28 cm (h x b)
Incl. lijst44 x 34 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
Frank Shepard Fairey (geboren 15 februari 1970) is een Amerikaanse hedendaagse kunstenaar, activist en oprichter van OBEY Clothing, die voortkwam uit de skateboardscene. In 1989 ontwierp hij de stickercampagne "Andre the Giant Has a Posse" (...OBEY...) terwijl hij de Rhode Island School of Design (RISD) bezocht.

Fairey ontwierp de Barack Obama "Hope" -poster voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2008. Het Institute of Contemporary Art, Boston, omschrijft hem als een van de bekendste en meest invloedrijke straatartiesten. Zijn werk is opgenomen in de collecties van The Smithsonian; het Los Angeles County Museum of Art; het Museum voor Moderne Kunst in New York City; het Museum voor Hedendaagse Kunst San Diego; de National Portrait Gallery in Washington, DC; het Virginia Museum voor Schone Kunsten in Richmond; en het Victoria and Albert Museum in Londen.
Zijn stijl wordt omschreven als een ‘gedurfde iconische stijl die gebaseerd is op styling en idealiserende beelden
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Voorburg, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 6,75
Naar België € 13,00
Naar Duitsland € 13,00
Europese Unie € 13,00
Wereldwijd € 25,55

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Shepard Fairey (1970) 

Amerikaans Amerikaans Alle items van deze kunstenaar (3)

Geplaatst door  rikpennartz
Lid sinds 2021
20 verkochte items
Alle items van deze verkoper (12)
34 cm
44 cm
28 cm
38 cm