Siem Wardenaar - Staande beer

Siem Wardenaar - Staande beer kopen? Bied vanaf 150!
Siem Wardenaar - Staande beer kopen? Bied vanaf 150!Siem Wardenaar - Staande beer kopen? Bied vanaf 150!Siem Wardenaar - Staande beer kopen? Bied vanaf 150!Siem Wardenaar - Staande beer kopen? Bied vanaf 150!Siem Wardenaar - Staande beer kopen? Bied vanaf 150!Siem Wardenaar - Staande beer kopen? Bied vanaf 150!Siem Wardenaar - Staande beer kopen? Bied vanaf 150!Siem Wardenaar - Staande beer kopen? Bied vanaf 150!Siem Wardenaar - Staande beer kopen? Bied vanaf 150!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Siem Wardenaar (1934)
Type kunstwerkBeeld / Object
Periode1945 t/m 1999
TechniekBrons
StijlKlassiek
OnderwerpDieren
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen18 x 8 x 6 cm (h x b x d)
Gewicht3400 gram
GesigneerdHandgesigneerd
Rechtop staande beer; prachtig bronzen beeld op stenen voet door kunstenaar Siem Wardenaar. In zeer goede staat.

Siem Wardenaar
Geboren 26 november 1934 te Barsingerhorn. Thans wonend in Wieringerwaard.


Jarenlang heeft hij samen met zijn broer een boerenbedrijf geleid. In zijn schaarse vrije tijd hield hij zich bezig met de schilderskunst, later is daar het beeldhouwen bijgekomen. Vanaf zijn 40e is hij zich geheel gaan wijden aan het schilderen en beeldhouwen.


Als een echte audidact heeft hij zich ook de kunst van het bronsgieten eigengemaakt. Sinds de negentiger jaren is het schilderen geheel op de achtergrond geraakt en is dat uitsluitend hobby geworden. Door de steeds toenemende belangstelling voor zijn beelden is het gieten overgenomen door een professionele bronsgieterij (Kemner in Cuyk).


Zijn werk bevindt zich in de Kunstuitleen in Den Helder en ook exposeert hij regelmatig.


Zowel van particulieren als bedrijven en instellingen krijgt hij regelmatig opdrachten of wordt er bestaand werk aangekocht.


In de volgende steden en dorpen zijn beelden van hem geplaatst Alkmaar, Schagen, Den Helder, Julianadorp, Twisk, Putten, Zeewolde, Oude Sluis, Anna Paulowna, Wieringerwaard en Tuitjenhorn, Warmenhuizen, Heemskerk.
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Leiden, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 5 kg.
Binnen Nederland € 8,70
Naar België € 19,50
Naar Duitsland € 19,50
Europese Unie € 19,50
Wereldwijd € 38,80

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Openingsbod € 150
Veilingkosten: 15%
Bied mee Bied mee
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieLeiden,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd7-5-2024 om 14:24
Eindtijd21-5-2024 om 22:26
Let op: bij een bod in de laatste 5 minuten wordt de veilingduur met 5 minuten verlengd.