Victor Julien Trip (1913-1975)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Victor Julien Trip
Victor Julien Trip (1913-1975)

Victor Julien Trip (1913-1975)

Kunstenaar

Victor Julien Trip (Jogyakarta 1913 - Rotterdam 1975)Geboren als Victor Julien, kreeg later de naam van zijn stiefvader, Sibelius Trip. Opleiding Bouwkunde op de MTS in Bogor (indonesi_). Werkte als illustrator en lay-out man bij de Koninklijke Drukkerij "De Unie" in Jakarta, uitgever van "De Java Bode" en het weekblad "Wereldkroniek", waar hij de grafische technieken leerde.Trip werd in 1942 door de Japanners opgepakt en naar het Kesilirkamp gezonden. Daar maakte hij in zijn schetsboek vele tekeningen van zeeslagen, luchtgevechten, Wild West sc

Aangeboden items
0
Verkochte items
3
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (3 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Victor Julien Trip (1913-1975) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Victor Julien Trip (1913-1975) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Victor Julien Trip

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Victor Julien Trip? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Victor Julien Trip. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Victor Julien Trip en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Victor Julien Trip te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Victor Julien Trip!

Volg het aanbod kunst van Victor Julien Trip te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Victor Julien Trip te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Victor Julien Trip instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Victor Julien Trip kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Victor Julien Trip!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Victor Julien Trip kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Victor Julien Trip en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Victor Julien Trip via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Victor Julien Trip of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Victor Julien Trip?

Kunst kopen van Victor Julien Trip begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Victor Julien Trip, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Victor Julien Trip. Om meer kans te maken om de Victor Julien Trip te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Victor Julien Trip! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.