Sander de Groot - Boomchirurg met kip (aka Torino)

Sander de Groot - Boomchirurg met kip (aka Torino) kaufen? Bieten Sie von 200!
Sander de Groot - Boomchirurg met kip (aka Torino) kaufen? Bieten Sie von 200!Sander de Groot - Boomchirurg met kip (aka Torino) kaufen? Bieten Sie von 200!
ähnlichen Artikel einstellen
  • Beschreibung
  • Sander de Groot (1965)
Art des KunstwerksMalerei
Jahr2020
TechnikGemischte Technik
TrägerHartfaserplatte
GerahmtNicht gerahmt
Maße28 x 28 cm (h x b)
SigniertHand signiert
Übersetzt mit Google Translate. Originaltext anzeigen .
Collage  met gemengde techniek.  Komt handgesigneerd. 


De beeldend kunstenaar Torino, oftewel Sander de Groot (Hengelo, 1965) liet zich van jongs af aan inspireren door topografie. Dit vormde de basis voor zijn fictieve ontwerpen van stadsplattegronden en landkaarten. Dit werkte hij later uit in zijn vrije tekeningen. Om zich verder te kunnen ontplooien begon Torino in 1986 zijn studie aan de AKI te Enschede. Daar kwam hij via de vakgroepen grafische vormgeving en schilderen, uiteindelijk terecht bij monumentale vormgeving, waar hij in 1991 afstudeerde. De jaren daarna stond hij ook als zanger/reggae-rapper met zijn eigen band Arti Parti Power en met gastoptredens bij de Trancelators, meer dan vijftig keer op het podium. Gelijktijdig ontwikkelde hij zijn collages, wat resulteerde in een pagina-grote jaarcollage in de Twentsche Courant. Verder tekende hij ook een eigen stripfiguur: Rudi de Rups.

Na een periode van zes jaar keerde Torino in 2004 terug in de kunst. De inspiratie voor zijn collages haalt hij uit geschiedenis, topografie, politiek, architectuur, fotografie, mode, events, fantasie-landschappen, muziek en film. De kunstenaar is van mening dat men de ogen niet moet sluiten voor de realiteit en de ellende in de wereld. Dit probeert hij te verbeelden met een positieve inslag. hij deinst er niet voor terug mee te denken en te discussiëren over oplossingen. Regelmatig neemt hij in zijn werk politici op de korrel.
Torino's activiteiten omvatten: collages en archivaria. Sinds 1989 houdt hij zijn eigen krantenknipsel-archief bij. Verder houdt hij er ook vele andere archieven op na, zoals: A4-tjes en cd's. Torino is ook actief als DJ. Met anderen en alleen, draait hij bijna alle stijlen.
Zustand
ZustandSehr gut
Sendung
Abholen Die Arbeit kann vor Ort abgeholt werden. Als Käufer müssen Sie Ihr eigenes Verpackungsmaterial mitbringen. Der Standort ist: Losser, Niederlande
SendenPaketpost
PreisBis zu 5 kg.
Innerhalb von Niederlande 11,00 €
Nach Belgien 25,00 €
Nach Deutschland 25,00 €
In die EU 25,00 €

Garantie
GarantieBei der Einstellung des Loses erkläre ich, dass ich den bei Kunstveiling geltenden Garantiebedingungen hinsichtlich einer korrekten Beschreibung des angebotenen Loses, zustimme

Der Verkäufer übernimmt die volle Verantwortung für diesen Artikel. Kunstveiling bietet nur die Plattform für diese Transaktion an, die direkt mit dem Verkäufer abgerechnet werden muss. Mehr Information.

Sander de Groot (1965) 

Niederländisch Niederländisch Alle Werke von diesem Künstler (3)

Angeboten durch  NL
Mitglied seit 2012
41 verkaufte Lose
Alle Lose von diesem Anbieter (0)
28 cm
28 cm
Auktionsdetails
Startzeit21-4-2023 um 13:46
Endzeit3-5-2023 um 20:03
Ausrufpreis 200 €
Auktionsprovision: 15%
AbholenJa, das ist möglich
Ort des ObjektsLosser,  Niederlande