Peter van den Braken - Boerderijen in de winter - Vendu

AcheterPeter van den Braken - Boerderijen in de winter? Enchérissez de 25!
Ce lot a été vendu Afficher le lot
Estampes (Signé à la main)

Connexion ou s'inscrire pour voir le rendement

Mettre un lot similaire en vente
AcheterPeter van den Braken - Boerderijen in de winter? Enchérissez de 25!
AcheterPeter van den Braken - Boerderijen in de winter? Enchérissez de 25!AcheterPeter van den Braken - Boerderijen in de winter? Enchérissez de 25!AcheterPeter van den Braken - Boerderijen in de winter? Enchérissez de 25!AcheterPeter van den Braken - Boerderijen in de winter? Enchérissez de 25!
Mettre un lot similaire en vente
  • Description
  • Peter van den Braken (1896-1979)
Type d'œuvre d'artEstampes (Signé à la main)
Période1945 à 1999
TechniqueGravure sur bois/Linogravure
SupportPapier
StyleImpressionniste
SujetPaysage
EncadréEncadré
Dimensions8 x 11 cm (h x l)
incl. cadre14 x 19 cm (h x l)
SignéSigné à la main
Traduit avec Google Translate. Texte original afficher .
Linosnede 8x13, rechtsonder onder de omlijning gesigneerd gesigneerd PetervdBraken, mooi ingelijst.


Geboren in 1896 in Eindhoven. Hij was de jeugdvriend van Antoon Coolen, die bekend werd als romanschrijver.
Van den Braken was een bewonderaar van Vincent van Gogh.
In het schildersdorp Heeze kreeg hij onderricht van de schilder Jan Kruysen en had contact met zijn zoon Anton Kruysen. Veel van de technieken van het schilderen heeft hij echter zichzelf bijgebracht.

Peter heeft op vele plaatsen gewoond en heeft ook veel gereisd. Reeds op twaalfjarige leeftijd besloot hij Brabant te verlaten om de wereld rond te trekken. Hij werkte in Eindhoven, Brussel, Kortenhoef, Parijs, Londen en Rome. Later in zijn leven werkte hij enige tijd in Noord-Amerika, Canada, Florida en Mexico. Terug in Nederland werkte hij in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Sterksel.
État
ÉtatÉtat neuf
Linosnede 8x13 cm, rechtsonder gesigneerd in de druk PetervdBraken, mooi ingelijst. Geboren in 1896 in Eindhoven. Hij was de jeugdvriend van Antoon Coolen, die bekend werd als romanschrijver. Van den Braken was een bewonderaar van Vincent van Gogh. In het schildersdorp Heeze kreeg hij onderricht van de schilder Jan Kruysen en had contact met zijn zoon Anton Kruysen. Veel van de technieken van het schilderen heeft hij echter zichzelf bijgebracht. Peter heeft op vele plaatsen gewoond en heeft ook veel gereisd. Reeds op twaalfjarige leeftijd besloot hij Brabant te verlaten om de wereld rond te trekken. Hij werkte in Eindhoven, Brussel, Kortenhoef, Parijs, Londen en Rome. Later in zijn leven werkte hij enige tijd in Noord-Amerika, Canada, Florida en Mexico. Terug in Nederland werkte hij in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Sterksel.
Expédition
Retrait sur place L'œuvre peut être récupérée sur place. En tant qu'acheteur, vous devez apporter vos propres matériaux d'emballage. L'emplacement est : Alblasserdam, Les Pays-Bas
EnvoiColis postal
PrixJusqu'à 5 kg.
A l'intérieur de : Les Pays-Bas 10,00 €
Vers la Belgique 18,00 €
Vers l'Allemagne 22,00 €
Au sein de l'Europe 25,00 €

Garantie
GarantieEn mettant le lot en vente, j'accepte les conditions de garantie telles qu'elles s'appliquent sur Kunstveiling en ce qui concerne l'exactitude de la description du lot mis aux enchères

Le vendeur assume l'entière responsabilité de ce lot. Kunstveiling ne fait que fournir la plate-forme pour cette transaction, à finaliser directement avec le vendeur. Plus d'informations.

Connexion ou s'inscrire pour voir le rendement

Retrait sur placeOui, c'est possible
Le lot se trouve àAlblasserdam,  Les Pays-Bas
Détails de la vente
Heure de début13-2-2022 à 0:03
Heure de fin13-3-2022 à 20:44
Enchères (1)
Connexion ou s'inscrire pour afficher l'historique des enchères