Espen Hagen - LOT van TWEE Zeefdrukken van ESPEN HAGEN - Vendu

AcheterEspen Hagen - LOT van TWEE Zeefdrukken van ESPEN HAGEN? Enchérissez de 40!
Ce lot a été vendu Afficher le lot
Estampes (Signé à la main)

Connexion ou s'inscrire pour voir le rendement

Mettre un lot similaire en vente
AcheterEspen Hagen - LOT van TWEE Zeefdrukken van ESPEN HAGEN? Enchérissez de 40!
AcheterEspen Hagen - LOT van TWEE Zeefdrukken van ESPEN HAGEN? Enchérissez de 40!AcheterEspen Hagen - LOT van TWEE Zeefdrukken van ESPEN HAGEN? Enchérissez de 40!AcheterEspen Hagen - LOT van TWEE Zeefdrukken van ESPEN HAGEN? Enchérissez de 40!AcheterEspen Hagen - LOT van TWEE Zeefdrukken van ESPEN HAGEN? Enchérissez de 40!AcheterEspen Hagen - LOT van TWEE Zeefdrukken van ESPEN HAGEN? Enchérissez de 40!AcheterEspen Hagen - LOT van TWEE Zeefdrukken van ESPEN HAGEN? Enchérissez de 40!AcheterEspen Hagen - LOT van TWEE Zeefdrukken van ESPEN HAGEN? Enchérissez de 40!AcheterEspen Hagen - LOT van TWEE Zeefdrukken van ESPEN HAGEN? Enchérissez de 40!
Mettre un lot similaire en vente
  • Description
  • Espen Hagen (1964-2008)
Type d'œuvre d'artEstampes (Signé à la main)
Période1945 à 1999
TechniqueSérigraphie
SupportPapier
StyleModerne
SujetPortrait
EncadréNon encadré
Dimensions25 x 25 cm (h x l)
SignéSigné à la main
Traduit avec Google Translate. Texte original afficher .


Twee fraaie kleuren zeefdrukken van Espen Greger Hagen.
Afmeting blad  25 x 25 cm  in nieuwstaat.
Hand gesigneerd en genummerd.
Het nummer kan afwijken van de foto's.

Espen Greger Hagen werd geboren in 1964 in Trondheim, maar bracht een groot gedeelte van zijn jeugd door in Tanzania. In 1980 volgde hij een studie tekenen in Trondheim om vervolgens aan het Emily Carr University of Art and Design in Vancouver schilderen en beeldhouwen te studeren. Na zijn studie in Vancouver volgde Hagen een studie schilderen en beeldhouwen aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam, welke hij in 1990 succesvol afrondde.

De opvallende en sprekende stijl van werken en de manier waarop Espen Hagen door de combinatie van verschillende technieken het “karakter” van zijn personages weet vast te leggen blijft niet onopgemerkt. Er volgen vele exposities, waaronder in Vancouver, Oslo, Monaco, Kroatië, Massachusetts, Keulen en in Trondheim. In Amsterdam alleen al in onder meer het Vondelpark, Galerie Donkersloot, Beurs van Berlage, Het Magazijn en Hotel Okura, maar ook in Den-Haag (Hotel Des Indes), Maastricht en Naarden (het Arsenaal). 


Vanaf halverwege de 90-er jaren werkt Espen Hagen nauw samen met zijn vriend Herman Brood. Espen exposeert twee keer in Café Dante, waarvan één maal samen met Brood. In 1997 exposeren ze ook weer samen, dit keer in het Arsenaal van Jan des Bouvrie te Naarden. Door hun regelmatige gezamenlijk optreden en de vele doeken die zij samen produceerden wordt Espen Hagen vaak de protegé opvolger van Herman Brood genoemd. Espen Hagen was de “coming man” in de Nederlandse schilderkunst. Dankzij de veelvuldige exposities in zowel binnen- als buitenland en zijn regelmatige televisieoptredens was de ster van deze getalenteerde kunstenaar sterk rijzende. Op 10 april 2008 is Espen Greger Hagen overleden aan de gevolgen van een hartstilstand.


État
ÉtatTrès bon
Expédition
Retrait sur place L'œuvre peut être récupérée sur place. En tant qu'acheteur, vous devez apporter vos propres matériaux d'emballage. L'emplacement est : Alkmaar, Les Pays-Bas
EnvoiColis postal
PrixJusqu'à 2 kg.
A l'intérieur de : Les Pays-Bas 8,95 €
Vers la Belgique 14,00 €
Vers l'Allemagne 16,00 €

Garantie
GarantieEn mettant le lot en vente, j'accepte les conditions de garantie telles qu'elles s'appliquent sur Kunstveiling en ce qui concerne l'exactitude de la description du lot mis aux enchères

Le vendeur assume l'entière responsabilité de ce lot. Kunstveiling ne fait que fournir la plate-forme pour cette transaction, à finaliser directement avec le vendeur. Plus d'informations.

Espen Hagen (1964-2008) 

Néerlandais Néerlandaisnorvégien norvégien Tous les lots de cet artiste (10)

Mis en vente par  duif
Membre depuis 2018
1926 lots vendus
Tous les lots de ce vendeur (0)
25 cm
25 cm
Connexion ou s'inscrire pour voir le rendement

Retrait sur placeOui, c'est possible
Le lot se trouve àAlkmaar,  Les Pays-Bas
Détails de la vente
Heure de début21-6-2021 à 22:33
Heure de fin30-7-2021 à 20:33
Enchères (1)
Connexion ou s'inscrire pour afficher l'historique des enchères