1. Home
  2. >
  3. info
  4. >
  5. Over ons

Over ons

Over Kunstveiling, dé online veiling van kunst en design

Bij Kunstveiling ontmoeten liefhebbers van kunst en design elkaar op het grootste online kunstplatform van Nederland! Kunstveiling is dé plek waar u unieke kunstobjecten koopt en verkoopt.

Meedoen aan een traditionele veiling is voor veel mensen onbekend, spannend of financieel niet haalbaar. Op Kunstveiling is het aanschaffen van kunst laagdrempelig en betaalbaar omdat het veilen uitsluitend online plaatsvindt. Onze belangrijkste drijfveer is dan ook om het deelnemen aan veilingen toegankelijk te maken voor de (startende) koper en verkoper, naast de professionele verzamelaar en handelaar.

Een modern veilinghuis: zelf verkopen via uw Kunstveiling-account

Op Kunstveiling kunt u zélf (als particulier of zakelijke verkoper) eenvoudig items in de veiling plaatsen vanuit uw persoonlijke gebruikersaccount. Nog geen lid van Kunstveiling? Maak hier dan makkelijk en snel een eigen account aan en start direct met verkopen! Wilt u meer weten over het aanbieden van kunstwerken via de veiling? Lees dan ook de pagina's Kunst Verkopen en de pagina met verkooptips. Ook voor gratis en vrijblijvende taxaties van uw kunstwerken kunt u bij ons terecht.

"Aankoop van kunst is niet alleen leuk, maar ook duurzaam en onderscheidend."Geschiedenis

Kunstveiling is in 2010 opgericht door Arthur Brouwers vanuit zijn passie voor kunst en het internet. Het begon klein: een tijdelijke opslag, één medewerker en een eenvoudige website. Inmiddels is Kunstveiling uitgegroeid tot een van de grootste online veilingplatformen van Nederland en ook in België en is er een professioneel team werkzaam achter de schermen in Amstelveen. Kunstveiling werd in 2018 én 2020 uitgeroepen tot populairste website en beste website van het jaar in de categorie kunst. Inmiddels zijn er ruim 500.000 items geveild en maken meer dan 150.000 leden gebruik van Kunstveiling.

Sinds begin 2021 is Kunstveiling in Duitsland actief onder de naam Artpeers.de en sinds 2023 in Frankrijk Artpeers.fr en Oostenrijk Artpeers.at

"Wij houden van goede en betaalbare kunst voor iedereen!"Bekijk ook