Anne Notebaert - Zeeparfum

Anne Notebaert - Zeeparfum kopen? Bied vanaf 300!
Anne Notebaert - Zeeparfum kopen? Bied vanaf 300!Anne Notebaert - Zeeparfum kopen? Bied vanaf 300!Anne Notebaert - Zeeparfum kopen? Bied vanaf 300!Anne Notebaert - Zeeparfum kopen? Bied vanaf 300!Anne Notebaert - Zeeparfum kopen? Bied vanaf 300!Anne Notebaert - Zeeparfum kopen? Bied vanaf 300!Anne Notebaert - Zeeparfum kopen? Bied vanaf 300!Anne Notebaert - Zeeparfum kopen? Bied vanaf 300!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Anne Notebaert (1949)
Type kunstwerk Glas / Keramiek
Jaartal 2017
Afmetingen 9 x 25 x 9 cm (h x b x d)
Gewicht 566 gram
Gemerkt Ongemerkt
Anne Notebaert (België),  ‘Speaking Sea’ collectie. Zij zoekt de eenvoud en het evenwicht van de natuur, de schoonheid van de zee, het alledaagse, wat onopvallend aanwezig is. Haar werk is gegroeid uit de fascinatie voor zeepokken, kleine onopvallende schoonheden op het strand. De eerste glaswerken waren eenvoudig en poëtisch, nadien heeft ze geprobeerd de zee- sponsen realistisch weer te geven maar door verder te zoeken, nieuwe technieken toe te passen en te experimenteren is haar werk meer en meer abstract geworden.
Er ontstaat een bevreemdende, verwonderlijke creatie. Een nieuwe emotie. Er is geen relatie meer met het oorspronkelijke zeediertje , alleen de herinnering aan het moment van verwondering.
Haar mysterie zit duidelijk in de werkwijze die zij toepast bij het vervaardigen van haar glaskunst: fusing (samensmelten), vervormen, voor de vlam werken, glasgieten.
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Nijmegen, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .